Βίκυ Σταμάτη: Ζητά 1.000.000 ευρώ από τον Πολάκη

Βίκυ Σταμάτη: Ζητά 1.000.000 ευρώ από τον Πολάκη

Δεν σταματά η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Παύλο Πολάκη, η οποία αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά μέρους της πρωτόδικης απόφασης, βάσει της οποίας είχε επιδικαστεί υπέρ της αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ για σεξιστική επίθεση στα social media.

To Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχε υποχρεώσει τον κ.Πολάκη να καταβάλλει αποζημίωση 2.000 ευρώ στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου για υβριστική ανάρτηση του στο Facebook. Ωστόσο όμως αυτό δεν κατέστη αρκετό για την Βίκυ Σταμάτη, η οποία δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρωτόδικη απόφαση και έχει δώσει ήδη εντολή στην «Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός» για την κατάθεση έφεσης κατά της πρωτόδικης καταδίκης του κ.Πολάκη, ζητώντας για αποζημίωση 1.000.000 ευρώ.

Οι δικηγόροι της κ.Σταμάτη δήλωσαν πως “οι υβριστικές σεξιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δημοσίως σε βάρος μίας γυναίκας και μητέρας θα πρέπει να τύχουν της απερίφραστης και βαρύτατης καταδίκης από την Δικαιοσύνη μίας Ευρωπαϊκής χώρας που σέβεται τα δικαιώματα και την αξία των γυναικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top