Αναισθησιολόγος οικειοθελώς από τον Ευαγγελισμό στο Νοσοκομείο Σερρών (ΦΩΤΟ)

Αναισθησιολόγος οικειοθελώς από τον Ευαγγελισμό στο Νοσοκομείο Σερρών (ΦΩΤΟ)

Μερική αποσυμφόρηση της μακράς λίστας αναμονής ασθενών για προγραμματισμένες επεμβάσεις θα επιφέρει η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με μία αναισθησιολόγο από το νοσοκομείου του Ευαγγελισμού, η οποία από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ανέλαβε υπηρεσία, ενώ αναμένεται και δεύτερος αναισθησιολόγος από την ερχόμενη εβδομάδα.

«Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες για τους συμπολίτες μας που περιμένουν να χειρουργηθούν. Η συνάδερφος από τον Ευαγγελισμό θα προσφέρει οικειοθελώς τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο μας για 3 εβδομάδες, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ενίσχυση του νοσοκομείου και με άλλον αναισθησιολόγο για ανάλογο διάστημα» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής. Όπως υποστήριξε, ήδη έχει γίνει προγραμματισμός των χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ πρόθεση των ιατρών είναι να πραγματοποιούνται χειρουργεία και τα Σαββατοκύριακα.

Καλωσόρισμα από τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρη Μπαλαξή

Την αναισθησιολόγο από τον Ευαγγελισμό καλωσόρισε στο Νοσοκομείο Σερρών με ανάρτησή του ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Μπαλαξής:

“Καλωσορίζουμε την συνάδελφο αναισθησιολόγο από τον Ευαγγελισμό των Αθηνών που θα προσφέρει οικειοθελώς τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο μας για 3 βδομάδας για τους συμπολίτες μας που περιμένουν να χειρουργηθούν. Ευχαριστούμε για την θεάρεστη προσφορά της. Ευχαριστούμε και τον διοικητή της 4ηςΥΠΕ κ.Τσαλικακη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εγχειρήματος.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσαλικάκης: Η Β. Ελλάδα τράβηξε… χειρόφρενο στους εμβολιασμούς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top