Δράμα: Μερική άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – Πού χρειάζονται ακόμα αντιολισθητικές αλυσίδες

Δράμα: Μερική άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – Πού χρειάζονται ακόμα αντιολισθητικές αλυσίδες

Στη μερική άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Οδικό Δίκτυο προχώρησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας.

Αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου Δράμας, λόγω της ύφεσης των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή, με απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας.

Εξακολουθεί, ωστόσο να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Δράμας – Σιδηρονέρου από το 23ο χλμ. (Λιβαδερό) έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν. 2696/99 (ΦΕΚ Α- 57) «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/07.
2. Το υπ΄αριθ. 243 από 26-01-2023 έγγραφο του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με το συνημμένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ.
3. Την υπ΄αριθ. 2501/14/76-β΄από 26-01-2023 Απόφαση μας (ΑΔΑ:6ΠΙΣ46ΜΤΛΒ- ΩΞΘ).
4. Το υπ΄αριθ. 8523151 από 27-01-2023 έγγραφο του Τ.Τ.Δράμας.
5. Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

και σε συνέχεια της ανωτέρω (3) σχετικής και κατόπιν βελτίωσης των καιρικών συνθηκών

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΟ 1ο

1. Αίρουμε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αναφέρονται στην ανωτέρω υπ΄αριθμ. (3) σχετική, καθώς εξέλιπον οι λόγοι συνέχισης αυτών, λόγω της ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εξομάλυνσης των κυκλοφοριακών συνθηκών στις υπόψη περιοχές.

Επισημαίνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται:

α) στην Επ. Ο. Δράμας – Σιδηρονέρου από το 23ο χλμ. (Λιβαδερό) έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top