Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Στηρίζει συλλόγους και σωματεία του νομού (ΦΩΤΟ)

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Στηρίζει συλλόγους και σωματεία του νομού (ΦΩΤΟ)

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στέκεται αρωγός και συνεχίζει να στηρίζει και εν’ όψει της καλοκαιρινής περιόδου, δράσεις των συλλόγων και σωματείων του νομού Χαλκιδικής.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το Επιμελητήριο «έχει ικανοποιήσει σχεδόν όλα τα αιτήματα των συλλόγων, που υποβλήθηκαν προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, που μεταξύ άλλων αφορούσαν και την κατασκευή περιπτέρων πληροφοριών (info kiosk) , ειδικών φωτεινών επιγραφών σε κεντρικά σημεία της περιοχής που δραστηριοποιούνται, όπου προβάλλονται μέσω του χάρτη της περιοχής και οι τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί ο κάθε επισκέπτης.

Μέσω των κοινών στοχευμένων δράσεων το αισθητικό αποτέλεσμα που προκύπτει , συντελεί στην διαφήμιση της κάθε περιοχής και την δυνατότητα προσέλκυσης επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσδίδοντας ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να καταστεί ως τουριστικός προορισμός .

Η φωτεινή επιγραφή που τοποθετήθηκε στην παραλία των Νέων Πλαγίων, αποτελεί αδιάψευστο παράδειγμα μιας μοντέρνας και σύγχρονης προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού. Είναι και αυτός ένας τρόπος προβολής της περιοχής όπου κάθε σωματείο και σύλλογος του νομού μας , μπορεί να εφαρμόσει για να συμβάλλει στην διαφήμισή τους».

«Η διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι ανοιχτή σε κάθε λογική και εφικτή πρόταση των συλλόγων του νομού μας και είναι πρόθυμη να τη στηρίξει», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ