Επιμελητήριο Πιερίας: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Απ. Βουνίσιου

Επιμελητήριο Πιερίας: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Απ. Βουνίσιου

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Ιωαννίδου

Τη θλίψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει ο πρόεδρός του, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του επιχειρηματία Αποστόλη Βουνίσιου ο οποίος συμμετείχε ενεργά στα κοινά και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρει τα εξής:

«Η είδηση της απώλειας του αγαπητού φίλου Αποστόλη Βουνίσιου μας γέμισε βαθιά θλίψη. Ο Αποστόλης Βουνίσιος υπήρξε ένας επιτυχημένος και πρωτοποριακός επιχειρηματίας, ένας εργατικός και έντιμος άνθρωπος.

Άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινά. Τόσο από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Κορινού όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Κορινού, αγωνιζόταν πάντοτε για το καλό και την πρόοδο του τόπου του, του Κορινού, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε ως άνθρωπο και ως φίλο, αισθανόμαστε ότι έφυγε από κοντά μας ο άρχοντας του Κορινού, αφήνοντας ένα κενό αλλά και μια παρακαταθήκη με το σπουδαίο του έργο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συμμετέχοντας στο βαρύ πόνο της οικογένειάς του, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ