Εργασίες κοπής πρασίνου σήμερα στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου σήμερα στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στα εξής σημεία:

  • Στο τμήμα από τον οικισμό Γιαννιτσών έως τον οικισμό Χαλκηδόνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα ερείσματα της οδού.
  • Στο τμήμα από τον οικισμό Χαλκηδόνας προς Θεσσαλονίκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα ερείσματα της οδού και στην κεντρική νησίδα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19/07/2021 έως και το Σάββατο 31/07/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ