Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης στη Philoxenia

Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης στη Philoxenia

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης συμμετέχει  στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2021 που πραγματοποιείται από 12 έως 14Νοεμβρίου 2021.

Η Philoxenia αποτελεί διαχρονικά την ετήσια συνάντηση του τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών της Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών από όλο τον κόσμο, έχει διεθνή ακτινοβολία και μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η Περιφέρειά Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπως και σε κάθε διοργάνωση της Philoxenia,συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, που ως κεντρικό άξονα έχει το 12μηνο τουρισμό προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου μας και την πλούσια πολιτιστική παράδοση, καθώς και τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης που αναζητά νέους παρθένους προορισμούς. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στον τουρισμό πόλης και τα αγροδιατροφικά προϊόντατης περιοχής, ενώπερίοπτη θέση στο περίπτερό μας έχει ο χάρτης που τονίζει την σημαντική γεωγραφική μας θέση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις Παρευξείνιες χώρες, με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση ταξιδιωτών λόγω και της άμεσης γειτνίασης με μεγάλες τουριστικές αγορές.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Περιφέρειά θα καλωσορίσει όλους τους επίσημους προσκεκλημένους των εγκαινίων της Philoxenia, Έλληνες και ξένους, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική  στο Φουαγιέ του ΒελίδιουΠολιτιστικού Κέντρου την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 07:00 το απόγευμα.

Το περίπτερο της Περιφέρειας βρίσκεται στο Περίπτερο15, Stant 11a

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top