Ιακώβου: «Κούρεμα» στα μισθώματα των περιπτέρων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ιακώβου: «Κούρεμα» στα μισθώματα των περιπτέρων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τη μάχη που έδωσε μέσα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας για το θέμα της μείωσης των μισθωμάτων των περιπτέρων περιέγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Ιακώβου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Ιακώβου χαρακτήρισε σημαντική της απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης για τη μείωση των μισθωμάτων στα περίπτερα, τα οποία, ως επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός δημοτικών κοινόχρηστων χώρων, θεωρούνται πληττόμενες από τον κορωνοϊό και επομένως εμπίπτουν στη σχετική ρύθμιση που αφορά και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Επίσης, ανακοίνωσε πως η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας θα προχωρήσει στις αρχές Μαρτίου σε έρευνα η οποία θα διενεργηθεί από την Interview στα μέλη της Ένωσης προκειμένου να αποτυπωθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας στον κλάδο.

Σύμφωνα, πάντως, με εκτιμήσεις ο τζίρος για τα καπνικά προϊόντα έχει μειωθεί κατά 30% και στα ζαχαρώδη-αναψυκτικά κατά 50%.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Κωνσταντίνος Ιακώβου στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top