Καπνική Μιχαηλίδης: Κανένα ενδιαφέρον για το βιομηχανικό συγκρότημα στο Πολύκαστρο – Νέο ηλεκτρονικό “σφυρί” προσεχώς

Καπνική Μιχαηλίδης: Κανένα ενδιαφέρον για το βιομηχανικό συγκρότημα στο Πολύκαστρο – Νέο ηλεκτρονικό “σφυρί” προσεχώς

Δεν ευοδώθηκε ο σημερινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του βιομηχανικού συγκροτήματος της πτωχευμένης Καπνική Μιχαηλίδης στο Πολύκαστρο Κιλκίς, με τιμή πρώτης προσφορά τα 6,491 εκατ. ευρώ, λόγω έλλειψης πλειοδοτών, και θα επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω.

Επισπεύδουσα αρχή ήταν η Deutsche Bank, δια του υποκαταστήματός της στο Άμστερνταμ, η οποία απαιτεί από την Καπνική Μιχαηλίδης συνολικό ποσό 253.554.515,41 ευρώ, ενώ το ποσό της εκτέλεσης ήταν 500.000 ευρώ (μικρό μέρος του κεφαλαίου της απαίτησης).

Οι εν λόγω πλειστηριαζόμενες κτιριακές εγκαταστάσεις είναι συνολικής δόμησης και κάλυψης 64.909,93 τ.μ.και 45.329,64 τ.μ. αντίστοιχα και περιλαμβάνουν το βιομηχανοστάσιο. Σύμβουλος της διαδικασίας προώθησης του εκπλειστηριαζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος, είναι η ΑΤRIA Υπηρεσίες Ακινήτων, συνεργαζόμενη εταιρεία της CBRE για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αντιθέτως, οι πλειστηριασμοί άλλων δύο ακινήτων ιδιοκτησίας Αλέξανδρου Ι. Μιχαηλίδη (σ.σ. προέδρου και CEO της Καπνικής) – συγκεκριμένα ενός διαμερίσματος και ενός γραφείου στη Θεσσαλονίκη –  που βγήκαν επίσης σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα, ολοκληρώθηκαν, με τιμές αγοράς και στις δυο περιπτώσεις ένα ευρώ πάνω από τις τιμές εκκίνησης, δηλαδή 93.001 και 81.001 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιτσιλής: Τον Μάρτιο το λανσάρισμα της εφαρμογής της ΑΑΔΕ για τις οφειλές

Airbnb: Η Θεσσαλονίκη στους 7 κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς του 2023

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top