ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ: Ενημέρωση για την “Επιχορήγηση αυταπασχολούμενων δικηγόρων”

ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ: Ενημέρωση για την “Επιχορήγηση αυταπασχολούμενων δικηγόρων”

Στο πλαίσιο ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ,  σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ, συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 28/6/2021 στις 18:00 για τους αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΥΤΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ»

Η εκδήλωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Join Zoom Meeting στο σύνδεσμο :

https://zoom.us/j/94871385640?pwd=U0toVzhJRU9SMHlPSVliRWFmeG1BZz09

Οι ενδιαφερόμενοι δικηγόροι για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να συμπληρώσουν το αργότερο μέχρι τις 27/6/2021, την παρακάτω Φόρμα Εγγραφής για την τήρηση σειράς προτεραιότητας και την υποβολή ερωτημάτων που αφορούν στη Δράση προκειμένου να απαντηθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Φόρμα Εγγραφής

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη Δράση στοχεύει στην ενίσχυση με τη μορφή της επιχορήγησης των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων (αποκλείονται τα πάσης φύσεως νομικά πρόσωπα) που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 λόγω της μη φυσικής λειτουργίας των δικαστηρίων και με σκοπό την αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών των δικηγορικών γραφείων προκειμένου οι δικηγόροι να έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και να αξιοποιήσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία στην διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης, σε δικαστήρια και σωφρονιστικά́ καταστήματα της χώρας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (Δημόσια Δαπάνη) της Δράσης ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ για το σύνολο των περιφερειών της χώρας,  με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Koινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικούς Πόρους.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα www.ependyseis.gr. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 16/6/2021 και ώρα 13:00 και η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι στις 30/7/2021 και ώρα 15:00.

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρη αίτηση χρηματοδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

α) στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/EΦΕΠΑΕ (τηλ 2310-480.000, www.kepaanem.gr, info@ekepa.gr).

β) στην ANKO (τηλ. 24610-24022, www.anko.gr και [email protected], για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ