Κιλκίς: Διαθέσιμη ξανά η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για Covid -19

Κιλκίς: Διαθέσιμη ξανά η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για Covid -19

Η υγειονομική κρίση διακόπτει και πάλι βίαια το νήμα της κανονικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το απρόβλεπτο, με τη στενότητα της κοινωνικής οργάνωσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κιλκίς.

Και συνεχίζει:

«Η ψυχολογική πίεση, ο φόβος, το άγχος, το αίσθημα του εγκλεισμού, καταλαμβάνουν μικρή ή μεγάλη θέση σε μια καθημερινότητα που δεν έχουμε επιλέξει αλλά γίνεται υποχρεωτικά μέρος της ζωής μας.

Όλο αυτό το ψυχικό βάρος μπορεί να μετριαστεί και να μεταβληθεί σε ελπίδα και δύναμη με την προϋπόθεση ότι κανείς δε θα μείνει μόνος και αβοήθητος».

Ο Δήμος Κιλκίς, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, στέκεται δίπλα στον πολίτη ενεργοποιώντας εκ νέου τη Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης του Covid -19.

Η τηλεφωνική γραμμή 23413 52228 γίνεται η πολύτιμη γέφυρα υποστήριξης και διαχείρισης αιτημάτων ψυχολογικής βοήθειας με την επιστημονική συνδρομή ψυχολόγων της Διεύθυνσης Κοινωνίας Προστασίας του Δήμου. Οι ψυχολόγοι της υπηρεσίας βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών για να μιλήσουν μαζί τους, για να μοιραστούν προβλήματα και δυσκολίες που αισθάνονται από τις διαμορφούμενες υγειονομικές συνθήκες, για να τους δώσουν χρήσιμες συμβουλές και να τους παρέχουν ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Η Γραμμή Κοινωνικής Υποστήριξης για Covid – 19 λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 14:00. Τα στοιχεία των καλούντων προστατεύονται από το απόρρητο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ