Κτήμα Κωνσταντάρα: Βιολογικά κρασιά με bouquet επιτυχίας

Κτήμα Κωνσταντάρα: Βιολογικά κρασιά με bouquet επιτυχίας

Δίπλα στο αμπέλι με τη Μαλαγουζιά ο Νίκος Τζέκης ξεδιπλώνει την ιστορία του Κτήματος Κωνσταντάρα, αλλά και τα σχέδια για επέκταση του οινοποιείου στην Πορταριά μέσα στο 2020, όπως και το πιο φιλόδοξο πλάνο για δημιουργία στην Αγία Τριάδα Πολυγύρου, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η αμπελουργική βάση της οινοποιίας, ενός αγροτουριστικού συγκροτήματος.

Νέες επενδύσεις, αναμπελώσεις και μερική αναδιάρθρωση του αμπελώνα, ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις λευκές ποικιλίες και, έναρξη εξαγωγών σε Καναδά και Σουηδία, μετά από την επιτυχημένη είσοδο σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία. 

Ο οινοποιός Νίκος Τζέκης, με τη “Ν.Τζέκης ΕΠΕ”, έχει πάρει στα χέρια του την ανάπτυξη της οινοποιίας, ενός Κτήματος η δημιουργία του οποίου, όπως τονίζει, οφείλεται στο μεράκι για το αμπέλι και το κρασί του χειρουργού Χρήστου Κωνσταντάρα, πεθερού του, ο οποίος το 1983 αγόρασε την έκταση των 250 στρεμμάτων στον Πολύγυρο με σκοπό να φυτέψει αμπέλι, όπερ και εγένετο.

“Το αμπέλι και το κρασί, είναι μεράκι, πάθος μεταδοτικό, αλλά και αγάπη που μοιράζεται. Για να κάνεις καλό κρασί, χρειάζεσαι ποιοτική πρώτη ύλη, έδαφος κατάλληλο και μικροκλίμα, σωστές καλλιεργητικές πρακτικές και τεχνικές οινοποίησης- παράγοντες πολύ σημαντικούς για εμάς που παράγουμε βιολογικά- ωστόσο, αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και εμείς έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα” τονίζει ο κ. Τζέκης υπογραμμίζοντας ότι η ποιότητα των κρασιών Κωνσταντάρα αποδεικνύεται από τα βραβεία που κερδίζουν σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και από την αποδοχή που έχουν στην αγορά – αρκεί να πούμε ότι είναι περιζήτητα σε όλα τα 5άστερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και από την επόμενη τουριστική σεζόν κάνουν το ντεμπούτο τους στη Μύκονο. 

Όλα ξεκίνησαν το 1983

Κάθε οινοποιία όμως έχει τη δική της γοητευτική ιστορία, ιστορίες ανθρώπινες χωρίς τις οποίες δεν κάνει το κρασί. Έτσι λοιπόν, το ξεκίνημα του Κτήματος Κωνσταντάρα, γίνεται από τον κ. Χρήστο Κωνσταντάρα το 1983. Σημειωτέον ότι και η σύζυγος του κ. Τζέκη, η Αθηνά, είναι  επίσης χειρουργός. Στα 250 στρέμματα, αρχικά φυτεύονται τα 75 με την ερυθρή ποικιλία Merlot και ως το 1988 έχουν φυτευτεί και τα υπόλοιπα με Μοσχάτο Αλεξανδρείας, Sauvignon Blanc, Viogner, Aσύρτικο, Cabernet Sauvignon, Syrah, Aηγιωργίτικο, ενώ σαν πιο πρόσφατη προσθήκη έρχεται στο Κτήμη η Μαλαγουζιά, που πλέον φέρνει στην οινοποιία βραβεία, κερδίζοντας το δικό της κοινό. 

Ως το 2003 τα σταφύλια πουλιούνται σε μεγάλη οινοποιία. Το 2004, για πρώτη χρονιά το Κτήμα κάνει το επόμενο βήμα, περνώντας στην οινοποίηση και την παραγωγή, τότε, μόλις 5.000 φιαλών. Παράλληλα, αφήνει τη συμβατική καλλιέργεια και στρέφεται οριζόντια στη βιολογική. 

Η διαχείριση του Κτήματος έχει ήδη περάσει στα χέρια του Νίκου Τζέκη, που μοιράζεται πλέον μεταξύ των εκτεταμένων δενδροκαλλιεργειών – ελαιόδενδρα, βερικκοκιές, φυστικιές – και του αμπελώνα. 

Νίκος Τζέκης: Μεταδοτικό το μεράκι για το αμπέλι

“Είμαι επαγγελματίας αγρότης από την Πορταριά Χαλκιδικής. Για χρόνια οι δενδρώδεις καλλιέργειες ήταν το αντικείμενό μου, αλλά “κόλλησα” το μεράκι για το αμπέλι και το κρασί από τον πεθερό μου. Μία συνεχής προσπάθεια για βελτίωση του αμπελώνα, “ντάντεμα” των σταφυλιών και παραγωγή κρασιών που άρχισαν σταδιακά να βρίσκουν το δρόμο τους στην κατανάλωση. Σε αυτή την προσπάθεια δίπλα μας ήταν αρχικά ο οινολόγος Βασίλης Εμμανουηλίδης και στη συνέχεια ο Θωμάς Κοντοπός”

Το 2015 ήταν η ώρα πλέον για το επόμενο βήμα. Τότε κοντά στις φυτείες με τα λιόδενδρα και τις βερυκοκκιές, κατασκευάστηκε το οινοποιείο στην Πορταριά, μία επένδυση 500.000 ευρώ ενταγμένη στο πρόγραμμα “Νέοι Αγρότες”.”

Εκείνο ήταν και το χρονικό σημείο που το Κτήμα Κωνσταντάρα αρχίζει να κατακτά διακρίσεις και βραβεία, στο Decanter, το Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, στο Berliner Wein Trophy, με κρασιά της σειράς Konstantara- Sauvignon Blanc, Ροζέ και την ανερχόμενη Μαλαγουζιά του- αλλά και με το Ερυθρό Special Edition, ενώ δεν μένουν πίσω οι ‘Χάριτες Πέτρες’ που βγήκαν επιτυχημένα με το Ροζέ. 

Το Κτήμα έχει δώσει έμφαση στις λευκές ποικιλίες και, κατ’ επέκταση στα λευκά κρασιά, προωθώντας παράλληλα τα δύο ροζέ που παράγει καθώς η ζήτηση για τα ροζέ κρασιά ανεβαίνει στην Ελλάδα όπως και παγκόσμια. 

Λευκά κρασιά, παλαίωσης και νέα ετικέτα

“Έχουμε τρεις σειρές κρασιών. Τη σειρά “Κonstantara”, τις “Χάριτες Πέτρες” και τη “Special Edition”, κρασιά που μένουν τουλάχιστον ενάμισι χρόνο στο βαρέλι. Μάλιστα στην σειρά της 18μηνης παλαίωσης και από τον τρύγο του 2020 πρόκειται να βγάλουμε μία νέα ετικέτα, ένα ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Syrah και Cabernet. 

“Στρεφόμαστε πλέον περισσότερο στα λευκά κρασιά, με την μερική αναμπέλωση που θα κάνουμε σε παλιά κλήματα και, παράλληλα, σε κρασιά μεγαλύτερης παλαίωσης που θα μένουνε 18 μήνες σε βαρέλι και μετά θα ωριμάζουν στη φιάλη, πριν διατεθούνε στην αγορά”, τόνισε ο κ. Τζέκης.

Εμπορική διάθεση, εξαγωγές, επενδύσεις

Όταν το Κτήμα πρωτοβγήκε στην αγορά, άρχισε από πωλήσεις τοπικά. Σήμερα τα κρασιά του πωλούνται κυρίως στη βόρειο Ελλάδα, αλλά και σε Κρήτη και Κέρκυρα, ενώ στο σύνολο των πωλήσεων οι εξαγωγες αντιπροσωπεύουν, σε αξία, ποσοστό περίπου 20%.

“Από φέτος, στις αγορές εξωτερικού του Κτήματος προστίθενται η Σουηδία και ο Καναδάς, ενώ στόχος μας είναι η είσοδος στην αγορά της Αθήνας και στα κατ’ εξοχήν τουριστικά νησιά, Μύκονο και Σαντορίνη. Στη Μύκονο θα έχουμε παρουσία από αυτή τη σεζόν”.

Ο Νίκος Τζέκης υποστηρίζει το πόσο σημαντικός είναι ο τουρισμός και η γαστρονομία για το ελληνικό κρασί, ενώ τονίζει ότι δεν τον φοβίζει ο ανταγωνισμός γιατί φέρνει βελτίωση στο προϊόν και τελικά βοηθάει να μεγαλώσει η πίτα των πωλήσεων για τον κλάδο. 

“Δεν μας τρομάζει ο ανταγωνισμός και θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη την απόκτηση του Πόρτο Καρράς από τον όμιλο Σαββίδη. Όλοι θα πρέπει να θέλουμε την άνοδο του ποιοτικού τουρισμού, όπως και του ποιοτικού κρασιού».

Η ανάπτυξη ζητάει από μόνη της επενδύσεις αλλά και ωθεί προς νέες επενδύσεις. Έτσι μέσα στο 2020 θα γίνει η επέκταση του οινοποιείου στην Πορταριά, με τη δημιουργία αποθηκευτικών χώρων, αλλά και την εσωτερική και εξωτερική αναδιαμόρφωση, ώστε το οινοποιείο να καταστεί επισκέψιμο. Επιπλέον, θα τοποθετηθούν 10 νέες δεξαμενές ( στο σύνολο 25) ώστε η παραγωγική δυναμικότητα από 130.000 φιάλες να φτάσει στις 200.000 ευρώ. Η επένδυση αυτή (120-130 χλδ. ευρώ) θα γίνει από ίδια κεφάλαια. 

Όμως η επόμενη επένδυση, που θα αφορά το αγροτουριστικό συγκρότημα στην Αγία Τριάδα, θα επιχειρηθεί να ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα καθώς η δαπάνη θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. 

Στην Αγία Τριάδα Πολυγύρου, σε υψόμετρο 430 μέτρων και πλάι στον αμπελώνα, θα κατασκευαστεί ένας μικρός ξενώνας, 8-10 δωματίων που θα διαθέτει κάβα, αίθουσα γευσιγνωσίας και τις συνοδές εγκαταστάσεις που χρειάζονται για τη φιλοξενία των επισκεπτών. 

“Το αμπέλι και το κρασί έχουν μία ιδιαίτερη ξεχωριστή μαγεία και αυτούς τους δρόμους θέλουμε και εμείς να ανοίξουμε για φίλους, Έλληνες επισκέπτες και ξένους τουρίστες που έρχονται στη Χαλκιδική”, υπογραμμίζει καταλήγοντας ο Νίκος Τζέκης. 

Τα κρασιά Κωνσταντάρα

Στη σειρά Κonstantara ανήκουν: το Rose από Cabernet Sauvignon, η Μαλαγουζιά, το Sauvignon Blanc και το Sauvignon Blanc Fume, το ερυθρό από Merlot και Cabernet Sauvignon καθώς και το μονοποικιλιακό γλυκό κρασί από Αηγιωργίτικο. 

Στη σειρά Special Edition Konstantara και σε φιάλες διαφορετικού σχήματος, είναι ο ξηρός λευκός από Ασύρτικο με Viognier και ο ερυθρός ξηρός από Merlot και Cabernet Sauvignon. Στη σειρά αυτή θα προστεθεί και η νέα ετικέτα ερυθρού ξηρού από Syrah και Cabernet.

Στη σειρά Χάριτες Πέτρες, περιλαμβάνονται τέσσερις ετικέτες: Ένα ημίξηρο λευκό από Μοσχάτο Αλεξανδρειας και Sauvignon Blanc, ένα ξηρό ερυθρό από Merlot και Cabernet Sauvignon, ένα ημίξηρο ροζέ από Syrah και Cabernet Sauvignon και, ένας ημίγλυκος ερυθρός από Merlot. 

Όλα τα κρασιά του Κτήματος Κωνσταντάρα είναι ΠΓΕ Χαλκιδικής. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:4528/11

Πέρασε ο Ολυμπιακός από το “Κλεάνθης Βικελίδης” Αθλητισμός

23:3028/11

Παραδόθηκε στις φλόγες κατοικία στη Μελιβοία (ΦΩΤΟ – VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times

23:1528/11

Σε ομηρία τρεις Έλληνες ναυτικοί από πειρατές στη Νιγηρία Ελλάδα ,Ναυτιλία ,Σημαντικά

23:0028/11

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύεται ο Γ. Πλακιωτάκης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:4528/11

Μ. Βρετανία – Κορωνοϊός: Υψηλός και πάλι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3028/11

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στις 40 εκκλησιές Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

22:1528/11

Τουρκία – Κορωνοϊός: Ρεκόρ θανάτων σήμερα στη γειτονική χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0028/11

Μητσοτάκης: Η βόλτα στην Αριστοτέλους και η επίσκεψη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

21:4528/11

Αιθιοπία: Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την παύση των συγκρούσεων Διεθνή

21:3028/11

Ν. Σύψας: Παράταση του lockdown μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1528/11

Ιταλία – Κορωνοϊός: Μείωση στα κρούσματα και τους θανάτους Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0028/11

Μαμάτσειο: Εργαζόμενοι ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στις στολές τους (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:4528/11

Ελλάδα: Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:3028/11

Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση αντι-γκράφιτι στις γειτονιές της πόλης Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

20:1528/11

Ηλ. Μόσιαλος: Τι είναι τα εμβόλια mRNA για τον κορωνοϊό Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

20:0028/11

Αθήνα: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομους οίκους ανοχής στην Ομόνοια Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:4528/11

Ν. Μηταράκης: Η προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι δεν είναι Μόρια Ελλάδα ,Πολιτική

19:3028/11

ΗΠΑ – Κορωνοϊός: Έσπασε το φράγμα των 13 εκ. κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1528/11

Γαλλία: Ποινή φυλάκισης 1,5 χρόνου στον 19χρονο που απείλησε καθηγητή Διεθνή

19:0028/11

Μαραντόνα: Ξεκινά έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Αθλητισμός

18:5728/11

Θεσ/νίκη – Κορωνοϊός: Διατηρεί τα σκήπτρα στον αριθμό των κρουσμάτων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:4528/11

Η διοίκηση του ΓΝ Πέλλας διαψεύδει τα πέρι “διαλογής” ασθενών Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:3028/11

Κορωνοϊός: «Μαύρο» Σάββατο με ρεκόρ στον αριθμό θανάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1528/11

Βολές Δένδια κατά Γερμανίας για την παροχή όπλων στην Τουρκία Πολιτική

18:0028/11

Θεσσαλονίκη: Εργαστήρι κάνναβης στο κέντρο (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:5528/11

Μ. Βρετανία – Κορωνοϊός: Άμεσα η έγκριση για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:4528/11

Εξιχνίαση κλοπών σε Κιλκίς και Πέλλα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3028/11

Έκρυβε ηρωίνη στον λεβιέ αυτοκινήτου! Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2728/11

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω επιδείνωσης του καιρού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

17:1528/11

Κορωνοϊός: Έφυγε από τη ζωή 54χρονος μουσικός Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:0028/11

Καλαφάτης: Με μάσκα η Τουρκία δεν αλλάζει την πραγματικότητα (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:4528/11

Lockdown: Πόσα πρόστιμα έπεσαν χτες από την ΕΛΑΣ Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:3128/11

Κ. Μητσοτάκης: “Πρώτος εγώ και η οικογένειά μου θα κάνουμε το εμβόλιο” Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:3028/11

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μακρύγιαλου (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:1528/11

Εβερτον – Λιντς με παράδοση… 30 ετών χωρίς νίκη! Αθλητισμός

16:1328/11

Με τον διπλασιασμό της Έβερτον και τα λίγα γκολ στο «Χόθορνς» Αθλητισμός

16:0028/11

Καβάλα: Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη από τη θάλασσα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:4528/11

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:3428/11

Κορωνοϊός: «Έφυγαν» ακόμη τρεις γιατροί – Συγκλονίζει το μήνυμα συναδέλφου τους Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

15:3028/11

Ώρα να… ξεσπάσουν οι «πολίτες» Αθλητισμός

15:1528/11

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Γιορτάζουμε τον Αγ. Ανδρέα χωρίς συναναστροφές Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:0028/11

Ηράκλειο: Νεκρή 59χρονη από κορωνοϊό – Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:4528/11

Ο Αρης, ο Ολυμπιακός και το μπαράζ του ’80! Αθλητισμός

14:3028/11

Μητσοτάκης: Χριστούγεννα με την οικογένειά μας ή έστω μία ακόμη συγγενική Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:2628/11

Ζέρβας σε Μητσοτάκη: Να μείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τα Χριστούγεννα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:1528/11

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ Ελλάδα

14:0028/11

Ζέρβας – Τζιτζικώστας: Προσεκτικά η άρση του lockdown – Τι συζήτησαν με Μητ... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

13:4528/11

Sani Resort: Κορυφαίο «πράσινο» ξενοδοχειακό συγκρότημα στον κόσμο (VIDEO) Ελλάδα

13:3028/11

Σομαλία: Βομβιστής-καμικάζι σκότωσε επτά ανθρώπους σε εστιατόριο Διεθνή

13:1528/11

Σταϊκούρας: Πιθανή παράταση υποβολής αιτήσεων στην Επιστρεπτέα 4 Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

13:0028/11

Γώγος: Πριν τις 14 Δεκεμβρίου είναι δύσκολο να ανοίξει κάτι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:4528/11

Υπευθυνότητα Άρθρα

12:4328/11

Ο Μητσοτάκης έκανε τους δημοσιογράφους… να τρέχουν Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:3028/11

Θεσσαλονίκη-Lockdοwn: Μεγάλος συνωστισμός σε λαϊκή αγορά (ΦΩΤΟ + VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:1528/11

Γερμανία: Επιθυμία Ζεεχόφερ για επανέναρξη απελάσεων στη Συρία Διεθνή

12:0028/11

Στο ΥΜΑΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ + VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

11:4528/11

Μαύρο Σάββατο με έξι νεκρούς από κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:2928/11

Οδηγοί ταξί: Αναστέλλεται η στάση εργασίας – Θα συναντηθούν με Μητσοτάκη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

11:1528/11

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα – Άλλοι τρεις νεκροί στο Βόλο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0028/11

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

10:4528/11

Σαρηγιάννης για lockdown: Στις 21 Δεκεμβρίου πιο ασφαλές το άνοιγμα των καταστημάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:3028/11

Συναγερμός στο Βόλο: 66χρονος με κορωνοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:1528/11

Θεσσαλονίκη: Στο ΕΚΑΒ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ + VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:0028/11

Δ. Καλαμαριάς: Διαδικτυακό πρόγραμμα γυμναστικής Αθλητισμός ,Δήμοι

09:4528/11

Στην Πάτρα σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης Πολιτική

09:3028/11

Τρόφιμα και διατροφικές επιλογές: Οδηγός για συνήθειες «φιλικές» προς το περιβάλλον Health-Fitness ,Επιστήμη ,Περιβάλλον

09:2728/11

Στο Ιπποκράτειο ο Κ. Μητσοτάκης: «Απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο, θα είναι δωρεάν» Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

09:1528/11

Η μαγεία των παραμυθιών μέσα από τον «Τεμπελάκο» και «Το τραγούδι της Θάλασσας» Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

09:0028/11

Ολιγόωρη απόδραση στον Κίσσαβο (ΦΩΤΟ) Αθλητισμός ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

08:4528/11

Μπίλιας: Αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σιθωνίας Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

08:4428/11

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΙΧ στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» Θεσσαλονίκη

08:3028/11

Νέα Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Υγεία

08:2328/11

Πέτσας: Πριν τις γιορτές ανοίγει η οικονομία – Δεν εξετάζεται υποχρεωτικός εμβολι... Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

08:1528/11

Γιαούρτι: Ποια είναι η διατροφική αξία και τα οφέλη του στην υγεία; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

08:0528/11

Στάση εργασίας και πορεία από τους οδηγούς ταξί σήμερα στη Θεσ/νίκη Θεσσαλονίκη

08:0028/11

O καιρός σήμερα, Σάββατο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:5028/11

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ