Στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Πιερίας για τη στήριξη των μελών του και την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της αγοράς στην περιοχή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δημόσια διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 6 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και σκοπό την καταγραφή και αξιολόγηση των προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας της Πιερίας.
Επίσης, μίλησε για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από το Επιμελητήριο για την τουριστική προβολή της περιοχής, καθώς και για την εγκατάσταση ακόμη ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού περιπτέρου στην Κατερίνη.
Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στη Μαρία Σαμολαδά:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Μάδυτος: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη με κυνηγετικό όπλο (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Νέα Μάδυτος: Την πυροβόλησε ενώ πήγαινε να πάρει ψωμί (VIDEO)
Ιπποκράτειο-Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο με κορωνοϊό βρέφος 9 ημερών – Δύο έγκυες σε ΜΕΘ
Φόβοι για «εισβολή» της «Όμικρον» την περίοδο των εορτών από την Μ. Βρετανία
Πιερία: Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο γυμνασιάρχης Αιγινίου (VIDEO)
Ήπειρος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Ηγούμενος της Μολυβδοσκέπασης – Θετικοί και μοναχοί
Βρετανία: Πρώτος θάνατος ασθενούς με τη μετάλλαξη Όμικρον
Παρασκευής: Πότε θα έρθει «η αρχή του τέλους» για την πανδημία (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Επιμελητήριο Πιερίας: Συνεχίζει δυναμικά και το χειμώνα την τουριστική προβολή του νομού
Επιμελητήριο Πιερίας: Δημόσια διαβούλευση για τα προβλήματα της επιχειρηματικής κοινότητας