Περιοδεία της Μ. Αντωνίου σε Αν. Μακεδονία- Θράκη

Περιοδεία της Μ. Αντωνίου σε Αν. Μακεδονία- Θράκη

Περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης πραγματοποίησε η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου κατά το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας η Μ. Αντωνίου επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας όπου είχε συναντήσεις, ενώ συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, παρουσία και των τεσσάρων Δημάρχων της περιοχής (Καβάλας – Νέστου – Θάσου και Παγγαίου).

«Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που παρακολουθώ την πορεία και εξέλιξη των έργων στη Βόρεια Ελλάδα, ενημερώθηκα αναλυτικά για όλα τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και όσα οραματίζονται οι κατά τόπους Δήμοι», δήλωσε η κυρία Αντωνίου και πρόσθεσε: «Μέλημα της Κυβέρνησής μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Επιπλέον πραγματοποιήσαμε διαδοχικές επισκέψεις στο ΕΒΕ Καβάλας και στο ΤΕΕ/ΑΜ, όπου συζήτησα με τους Προέδρους και μέλη των Διοικουσών Επιτροπών τα ζητήματα που τους απασχολούν, καταθέτοντας από την πλευρά τους και τις προτάσεις τους, ως θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της Πολιτείας.  Θέματα επιχειρηματικότητας, προοπτικές ενίσχυσης και ανάπτυξης του επιχειρείν, έργα υποδομών (πορεία και επίσπευση διαδικασιών) αποτέλεσαν αντικείμενο της συζήτησής μας. Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έχουμε πλήρη εικόνα για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Η Κυβέρνησή μας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία και εργάζεται στην κατεύθυνση επίλυσης προβλημάτων και αποκατάστασης αδικιών».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ