Θεσσαλονίκη: Δύο μήνες από την απώλεια του Αλ. Νικολαΐδη-Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση βράβευσης αθλητών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Δύο μήνες από την απώλεια του Αλ. Νικολαΐδη-Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση βράβευσης αθλητών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δύο μήνες συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από την απώλεια του σπουδαίου και κορυφαίου αθλητή Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και “έφυγε” από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του, τους συγγενείς αλλά και τους φίλους του.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός 
Κανείς δε ξεχνά τον εξαιρετικό αυτόν άνθρωπο που μέχρι την τελευταία στιγμή διακρινόταν για το ήθος του, την προσωπικότητα του, την καλοσύνη του δίνοντας μαθήματα ζωής μέχρι την τελευταία στιγμή.
Το GRTines συνάντησε τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, ο οποίος και μίλησε για τη φετινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο που φέρει το όνομα του και στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει βράβευση αθλητών της Βορείου Ελλάδος που ξεχώρισαν με την πορεία τους.
Μια εκδήλωση με συναισθήματα έντονα για όλους και κυρίως με ένα μήνυμα αγάπης ότι κανείς δε θα ξεχάσει τον Αλέξανδρο…
“Στις 19 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο που έχει το όνομα του μεγάλου αθλητή, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, επαναλαμβάνουμε μετά την πανδημία την εκδήλωση “Τήνελλα Καλλίνικε” που η πόλη ρίχνει τα τείχη και τιμά τους αθλητές και τους σύλλογους που πρώτευσαν κατά την προηγούμενη αθλητική περίοδο. Είναι μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί περίπου δύο μήνες μετά την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ενός τεράστιου αθλητή, κόσμημα για την πόλη μας. Εμείς σαν δήμος το 2004 και το 2008 ρίξαμε τα τείχη και των τιμήσαμε. Δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας, αλλά το αποτύπωμά του παρέμεινε μαζί με όλα όσα πρέσβευε” τόνισε στο GRTimes από την πλευρά του ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top