Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Περιφερειακή λόγω εργασιών (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Περιφερειακή λόγω εργασιών (ΦΩΤΟ)

Με πολύ υπομονή πρέπει να “εξοπλιστούν” οι οδηγοί που διέρχονται αυτή την ώρα από την Περιφερειακή Οδό, λόγω του μεγάλου μποτιλιαρίσματος που έχει δημιουργηθεί στο σημείο, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο σημείο.

Οι χαμηλές ταχύτητες ξεκινάνε από τον κόμβο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και φτάνουν μέχρι και την είσοδο προς Τούμπα.

update (10.40): Το μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς τα δυτικά, παραμένει στο “κόκκινο”, με την ουρά που έχουν σχηματίσει τα οχήματα να εκτείνεται από το ύψος των νοσοκομείων Παπαγεωργίου και 424, μέχρι και τον κόμβο Τριανδρίας.

Πιο αναλυτικά, εργασίες διάστρωσης ασφαλτικών πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς δυτικά, με την παρακάτω χρονολογική σειρά ανά ημέρα, στα εξής σημεία:

2. Από τη Χ.Θ. 9+100 (έξοδος προς Ευκαρπία) έως τη Χ.Θ. 8+300 (κλάδος προς εξωτερική περιφερειακή) στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας (δεύτερη ημέρα).

3. Από τη Χ.Θ. 9+700 (έξοδος προς νοσοκομείο Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 9+100 (έξοδος προς Ευκαρπία) στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας (τρίτη ημέρα).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 21/09/2021 έως και την Παρασκευή 24/09/2021 με ώρα έναρξης των εργασιών στις 9:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε φωτογραφίες: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ