«Τραπεζάκια έξω», μπαρ σε αποθήκη και βόλτες αντί… καραντίνας!

«Τραπεζάκια έξω», μπαρ σε αποθήκη και βόλτες αντί… καραντίνας!

Επιμένουν να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός. Παραβιάζουν τα μέτρα στήνοντας τραπέζια για σερβίρισμα, μετατρέποντας αποθήκη σε μπαρ ή… κόβοντας βόλτες ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε καραντίνα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, χθες (23-12-2020) το απόγευμα σε περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο άτομα, διότι ο πρώτος, κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παραπλεύρως καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του δεύτερου συλληφθέντος, συγγενικού του προσώπου, να έχει εγκαταστήσει τέσσερα τραπεζοκαθίσματα και να προσφέρει αλκοολούχα ποτά και εδέσματα σε τέσσερις πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη των ασθενειών.

Σε βάρος όλων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Βόλου, ένα άτομο, διότι κατελήφθη σε παλαιά αποθήκη (που στο παρελθόν λειτουργούσε ως μπαρ), ιδιοκτησίας του, να έχει επιτρέψει την είσοδο σε 9 άτομα, καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Παράλληλα έκανε και χρήση στερεοφωνικού ηχοσυστήματος παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού. Σε βάρος του συλληφθέντος, αλλά και των θαμώνων του… μπαρ, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ένα άτομο, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ενώ τελεί σε καθεστώς καραντίνας από 19-12-2020 έως και 28-12-2020, παραβιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ