Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021-Πιερία: Ένας νέος επιμελητηριακός θεσμός γεννήθηκε

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021-Πιερία: Ένας νέος επιμελητηριακός θεσμός γεννήθηκε

Σε μια λαμπερή βραδιά, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του DION PALACE RESORT, το Επιμελητήριο Πιερίας βράβευσε 28 εμβληματικές επιχειρήσεις του νομού, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο έναν νέο επιμελητηριακό θεσμό.

Το βράδυ την Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 από το Επιμελητήριο Πιερίας. Επί της ουσίας δηλαδή, “βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που καινοτομούν, που επενδύουν και αναπτύσσονται, που εξάγουν τα προϊόντα τους κάνοντας, μέσω αυτών, γνωστή την Πιερία σε όλο τον κόσμο, που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία, που διατηρούν ή και αυξάνουν τις θέσεις εργασίας. Επιχειρήσεις που αντέχουν στο χρόνο περνώντας από γενιά σε γενιά” όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Κατά το καλωσόρισμα του στην εκδήλωση, ο κ. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε επίσης ότι ετούτη η βραδιά “ήταν μόνο η αρχή” Όπως τόνισε, είναι πολλές ακόμη οι επιχειρήσεις του νομού που πρέπει και θα τιμηθούν μέσω των επιχειρηματικών βραβείων. “Τιμούμε επιχειρήσεις που τιμούν και διαφημίζουν την Πιερία, σέβονται τον καταναλωτή και δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης του τόπου μας” τόνισε συγκεκριμένα.

Στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου καθώς και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Γιώργος Καββαθάς.

Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, Ιορδάνης Τσώτσος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Στέφανος Αποστολίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, Θωμάς Αλγιανάκογλου, ο γενικός διευθυντής της ΚΕΠΑ, Σπύρος Σκοτίδας,  ο Φοροτεχνικός  και Οικονομικός Επόπτης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Παντελής και η Βασιλική Νάκου, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης, ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος , ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ψηφιακό μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης και Μαρία Σαμολαδά τους οποίους στο τέλος της βραδιάς το Επιμελητήριο βράβευσε για τη συμβολή τους στην τουριστική προβολή της Πιερίας.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν

Στην κατηγορία: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ

ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ

Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε (ΝΕΡΑ “ΔΙΟΣ”)

 

Στην κατηγορία: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OLYMPIA ELECTRONICS

ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ

 

Στην κατηγορία: ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ

ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

GINOX

ALEX-ABEE

 

Στην κατηγορία: ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

HOMEMARKT

ΦΥΣΙΩ

FYLLIANA

 

Στην κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΑΧΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ”

 

Στην κατηγορία: ΔΙΑΡΚΕΙΑ-ΔΙΑΔΟΧΗ

ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε

ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-LEONIDIS TOOLS&PLASTICS

ΆΡΗΣ ΤΣΙΟΥΠΛΗΣ-ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΟΜΠΟΤΗ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ TRAVEL-ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

ΛΙΑΓΚΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΝΙΣΣΟΥ-ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΛΦΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

Στην κατηγορία: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ILTA MEDICAL -ΗΛΙΑΣ ΤΑΠΡΑΣ

Στην κατηγορία:  “ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LITO στην Πλάκα Λιτοχώρου-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΕΙΝΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΡΤΩ στο Λιτόχωρο-ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ

Επίσης το Επιμελητήριο απένειμε δύο ειδικά βραβεία:

  1. Στον πρόεδρο του Σ.Ε.Β.Ε Γιώργο Κωνσταντόπουλο για την προσφορά του στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των πιερικών επιχειρήσεων, υπενθυμίζοντας την έμπρακτη στήριξή του στη δημιουργία του Οδηγού Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων, μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
  2. Στη Νένα Μεϊμάρη εις μνήμην του πολύτιμου συνεργάτη του Επιμελητηρίου Ιγνάτιου Μεϊμάρη που “έφυγε” πρόωρα.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Χατζηχριστοδούλου:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ