Βράβευση του δικηγόρου Α. Ντούγκα από τα Παιδικά Χωριά SOS

Βράβευση του δικηγόρου Α. Ντούγκα από τα Παιδικά Χωριά SOS

Τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Ντούγκα, για την προσφορά και υποστήριξη στο έργο τους, βράβευσαν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

Στον κ. Ντούγκα που είναι και ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, απονεμήθηκε ο τίτλος του «ΦΙΛΟΥ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ» για την ευαισθησία και την αγάπη του, στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS Θεσσαλονίκης, σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου, στη διάρκεια μιας λιτής εκδήλωσης, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα προστασίας λόγω COVID-19.

Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος κ. Σωκράτης Ουζούνογλου.

Ο κ. Ντούγκας, φανερά συγκινημένος, δήλωσε την ειλικρινή του αγάπη για όλα τα παιδιά του κόσμου και εξέφρασε τον σεβασμό και την αναγνώριση του για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Ανέφερε επίσης πως η στήριξη του είναι δεδομένη και πως όσο περνάει από το χέρι του, θα είναι πάντα δίπλα σε αυτά τα παιδιά και στο έργο που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS. Έστειλε τέλος ένα μήνυμα σε όλους, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του, τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ