Ξεκινάει ο κατ’ οίκον εμβολιασμός από τον δήμο Αιγάλεω

Ξεκινάει ο κατ’ οίκον εμβολιασμός από τον δήμο Αιγάλεω

Ο δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τη διοίκηση της 2η Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου ξεκινάει τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς.

Σήμερα (20/7) ανοίγει η πλατφόρμα για τον κατ’οίκον εμβολιασμό των πολιτών. Αρκετοί δήμοι είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος προκειμένου να ανέβει ο ρυθμός των εμβολιασμών στη χώρα μας. Ο κατ’ οίκον εμβολιασμός θα βοηθήσει και πολλούς πολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο.

Ένας από τους δήμους που θα ξεκινήσει τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς είναι αυτός του Αιγάλεω. Συγκεκριμένα από την Παρασκευή (23/7) θα αρχίσει ο εμβολιασμός των αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει καταγραφή όσων θέλουν να εμβολιαστούν προκειμένου να κλειστούν τα ραντεβού.

Το κέντρο Υγείας του Δήμου έχει ήδη συστήσει κινητή ομάδα, που αποτελείται από ιατρό και επισκέπτη υγείας. Παράλληλα η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου συνδράμει από την πλευρά της με την παραχώρηση αυτοκινήτου, οδηγού και επισκέπτη υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός θα γίνει με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά από τις 08:00 έως τη 13:00, στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Προστασίας: 2105315507, 2105319740, 2105902082 και 2105697443. Για την επικοινωνία και καταγραφή των ενδιαφερόμενων είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο και ΑΜΚΑ.

Με πληροφορίες από iefimerida

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ