Ξεκίνησε το countdown για το 36th Thessaloniki Insurance Conference

Ξεκίνησε το countdown για το 36th Thessaloniki Insurance Conference

Τι θα δούμε στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό γεγονός της Β. Ελλάδος;

Το 36th Thessaloniki Insurance Conference – το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο για την Β. Ελλάδα βρίσκεται μόνο μια ανάσα μακριά. Πλούσια θεματολογία που περιστρέφεται γύρω από την ασφαλιστική επικαιρότητα και διακεκριμένοι ομιλητές περιμένουν τους συνέδρους την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace. 

Για την ασφαλιστική αγορά το 2023 αποτέλεσε έτος διαρκών διακυμάνσεων και εξελίξεων με το βλέμμα να στρέφεται στις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για την προστασία ιδιωτών και επιχειρήσεων. Στόχος του φετινού Thessaloniki Insurance Conference είναι να ενημερώσει για τις ευκαιρίες, προοπτικές και ζητήματα του κλάδου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Innovation Media να ξεχωρίζουν, το networking.

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης συναντιούνται για 12η συνεχή χρονιά στα πλαίσια της διοργάνωσης του Thessaloniki Insurance Conference έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα όπως επίσης και πιθανές συνεργασίες.

Φέτος το 36th Thessaloniki Insurance Conference επικεντρώνεται στον κλάδο εγγυήσεων και πιστώσεων ενώ παράλληλα μέσω της νέας θεματικής ενότητας θα συζητήσουμε για τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα και για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στην εργασία.

36th Thessaloniki Insurance Conference | «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) Θεσσαλονίκη

Από τις 14.30 έως τις 20.30

Γνωρίστε εδώ τους ομιλητές του 36th Thessaloniki Insurance Conference.

Κάντε σήμερα την προεγγραφή σας, από εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.thinc.gr

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top