Επίσκεψη Ζωής Ράπτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν

Επίσκεψη Ζωής Ράπτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν

H Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε σήμερα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σπ. Αποστολόπουλος, ο Διευθυντής της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής κ. Ν. Σμυρνής, η Υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Μ. Δίπλα καθώς και στελέχη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, της Διοίκησης και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν το εκτελούμενο αλλά και το σχεδιαζόμενο στο μέλλον έργο της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής , με έμφαση στη λειτουργία Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση στην Κοινότητα καθώς και στην ενίσχυση του Παιδοψυχιατρικού Τομέα.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η Υφυπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν και η Β΄Ψυχιατρική Κλινική του, επιτελούν υποδειγματικό κλινικό έργο και εντυπωσιακή ερευνητική προσπάθεια.

Σήμερα συζητήσαμε την ενίσχυση του κλινικού και ερευνητικού έργου του Νοσοκομείου, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και ανθρώπινου δυναμικού. Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ