ΥΜΑΘ: Το μήνυμα μέσω προτζέκτορα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (VIDEO)

ΥΜΑΘ: Το μήνυμα μέσω προτζέκτορα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (VIDEO)

Τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών τιμά σήμερα (25/11), το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με ένα κεντρικό βίντεο που προβάλλεται μέσω προτζέκτορα στην πρόσοψη του κτιρίου που στεγάζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου 

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του ΥΜΑΘ, δεσπόζει μια ιδιαίτερη εικόνα που στόχο έχει να τονίσει την ανάγκη να σταματήσει επιτέλους ο κύκλος της βίας κατά των γυναικών.

«Η 25η Νοεμβρίου παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών θα βρει δικαίωση όταν θα γιορτάζεται από όλες και όλους, 365 ημέρες τον χρόνο. Στηρίζουμε το κίνημα #metoo. Σπάμε τον κύκλο της βίας. Ενθαρρύνουμε τα θύματα να μιλήσουν» ανέφερε στο μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας -Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

«Η Πολιτεία διαθέτει ασφαλές και μόνιμο δίκτυο δομών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. 43 συμβουλευτικά κέντρα με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, 19 ξενώνες φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Την τηλεφωνική γραμμή SOS, 15900, πανελλαδικής εμβέλειας και 24ωρης λειτουργίας. Είμαστε εδώ γι’ αυτές τις γυναίκες» προσθέτει.

Δείτε το μήνυμα του υφυπουργού: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ