Υπ. Μετανάστευσης: Αναρτήθηκε προκήρυξη πρόσληψης 370 ατόμων

Υπ. Μετανάστευσης: Αναρτήθηκε προκήρυξη πρόσληψης 370 ατόμων

Στην ιστοσελίδα του υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου καθώς επίσης και στη “Διαύγεια” αναρτήθηκε σήμερα η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με χρονική διάρκεια τρία έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα τρία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση, που θα βρουν στη διεύθυνση jobs.migration.gov.gr/login και να την υποβάλουν στην ίδια εφαρμογή επισυνάπτοντας – σύμφωνα με τις οδηγίες – τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα αντίστοιχα πεδία. Αιτήσεις θα υποβάλονται μέχρι την Δευτέρα (7/12).

Να σημειωθεί, ότι η προκήρυξη αφορά στην πρόσληωη 217 ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 66 ατόμων τεχνολογικής εκπαίδευσης και 87 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 60 θέσεις στα ΚΥΤ, 170 θέσεις στις δομές της ενδοχώρας και 140 θέσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου.

Σ’ ότι αφορά τις θέσεις που αφορούν στα ΚΥΤ και τις δομές φιλοξενίας προβλέπεται υποχρεωτικά η ύπαρξη εντοπιότητας των υποψηφίων – σε επίπεδο δήμου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ