Υπογραφές για τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας»

Υπογραφές για τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας»

Οι πολίτες καλούνται να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στηρίζοντας τους πρώην εργαζόμενους που περιμένουν, εδώ και μια δεκαετία, να πάρουν μέρος των αποζημιώσεων και των δεδουλευμένων τους

Οι 850  πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας Ελευθεροτυπία συγκεντρώνουν υπογραφές για να αποσυρθούν οι καταχρηστικές ανακοπές των AlphaBank και Πειραιώς που μπλοκάρουν την καταβολή μέρους των αποζημιώσεων και δεδουλευμένων τους. Ζητούν τη στήριξη όσων πιστεύουν ότι η ηθική θα πρέπει να επικρατήσει στην ασυδοσία των ισχυρών.

Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες καλούνται να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αναφέρει τα παρακάτω:

Μετά από δέκα χρόνια δικαστικών αγώνων οι πρώην εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» και της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» προσδοκούν μικρό μέρος των οφειλομένων από την πτωχευμένη επιχείρηση «Χ.Κ.Τεγόπουλος».

Οι τράπεζες AlphaBank και Πειραιώς μπλοκάρουν την καταβολή μέρους των αποζημιώσεων και δεδουλευμένων στους εργαζόμενους με αιτήσεις ανακοπών που έχουν κάνει στα δικαστήρια απαιτώντας να πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που προέκυψαν από την πώληση ενός κτιρίου της επιχείρησης. Το ψήφισμα ζητάει τη στήριξη όσων πιστεύουν ότι η ηθική θα πρέπει να επικρατήσει στην ασυδοσία των ισχυρών.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν την υπογραφή τους εδώ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top