Υπόθεση Γραικού- Όλη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

Ελλάδα   | 24/06/2019 | 09:40

Στην «κακιά ώρα» αποδίδει ο δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού τον θάνατο του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι η αποκάλυψη αυτής της τραγωδίας, τρία χρόνια μετά το συμβάν, «θα λειτουργήσει λυτρωτικά» γι’ αυτόν.Κατά την απολογία του, που αποκαλύπτει η Realnews, υποστήριξε ότι δεν είχε προηγουμένως διαφορές με το θύμα, αλλά εκείνη την ημέρα τον προκάλεσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ισχυρίστηκε πως μετά την λογομαχία που είχε με το θύμα, πιάστηκαν στα χέρια, ο Δημήτρης Γραικός έπεσε το έδαφος, χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του Αναφερόμενος στα όσα έκανε αφού διαπίστωσε τον θάνατο του Γραικού, το ότι δηλαδή άνοιξε λάκκο και τον έθαψε, όπως και το αυτοκίνητο του θύματος υποστηρίζει ότι δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη αυτές οι «πραγματικά απαράδεκτες πράξεις» για τις οποίες «μετανοώ πλήρως και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους οικείους του θύματος» καθώς ισχυρίζεται ότι όλα τα έκανε πάνω στον πανικό του.

«Δεν υπήρχε καμία οικονομική εκκρεμότητα – Δεν υπάρχει προμελέτη»

«Δεν υπήρξε μεταξύ μας καμία οικονομική εκκρεμότητα, ο Γραικός είχε εξοφληθεί για το σύνολο της συναλλαγής μας και δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει τη συνεργασία μου αν δεν ήμουν απολύτως συνεπής στις πληρωμές μου. Ο ισχυρισμός αυτός περί ύπαρξης τόσο υψηλής οικονομικής εκκρεμότητας είναι απολύτως αβάσιμος, αφού σε τέτοια περίπτωση ο Γραικός δεν είχε κανέναν λόγο να συνεργάζεται μαζί μου. (…) Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί ύπαρξης πρόθεσης από πλευράς μου να επιθυμώ αλλά και να επιδιώξω τον θάνατό του είναι πέρα για πέρα ανυπόστατος. Ο Γραικός ήρθε μόνος του και με βρήκε, δεν γνώριζα την έλευση του, πολύ δε περισσότερο δεν τον κάλεσα ο ίδιος. Αν πράγματι επιδίωκα τον θάνατό του θα είχα εξοπλιστεί με κάποιου είδους όπλο ώστε να διασφαλίσω το αποτέλεσμα και δεν θα το άφηνα “στα χέρια μου”. Επιπλέον η μετέπειτα αντίδρασή μου κάθε άλλο παρά προμελέτη δείχνει, αφού ο μέσος δράστης που επιδιώκει και προετοιμάζει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα είχε σκεφτεί κάτι πιο πρωτότυπο και αποτελεσματικό για τη συγκάλυψη της παράνομης πράξης του από το να θάψει τα ίχνη του εγκλήματος κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια του. Αν το πτώμα βρισκόταν οπουδήποτε αλλού εκτός του δικού μου χώρου δεν θα ήταν καθόλου δεδομένη η εμπλοκή μου στην υπόθεση και ήταν κάτι που δεν σκέφτηκα πολύ απλά γιατί δεν το είχα προσχεδιάσει, ούτε φανταστεί» είπε ο 46χρονος έμπορος κρεάτων.

«Ο Δημήτρης Γραικός ήταν νευρικός και βίαιος»

Σύμφωνα με την απολογία του 46χρονου, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως χωρίς να θέλει να προσβάλει τη μνήμη του νεκρού «από πληθώρα μαρτυρικών καταθέσεων προκύπτει ότι ο θανών ήταν ευερέθιστος, νευρικός και οξύθυμος άνθρωπος και χρησιμοποιούσε βία, όπως εναργώς προκύπτει όχι μόνο από πολλούς μάρτυρες αλλά ακόμη και από τον ίδια τη σύζυγό του, η οποία έχει καταθέσει ότι τη χτυπούσε, την έβριζε και γενικά είχε απέναντί της βίαιη συμπεριφορά.

«Με περίμενε στον στάβλο και μου επιτέθηκε»

Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων περιέγραψε πώς στις 3 Νοεμβρίου 2016 παρακολούθησαν μαζί με τον Γραικό τη διαδικασία σφαγής των ζώων και πως το κλίμα μεταξύ τους ήταν καλό, έφαγαν μαζί και ολοκλήρωσαν την οικονομική τους συναλλαγή. Όπως ισχυρίζεται ο 46χρονος το απόγευμα πήγε στο στάβλο να ταΐσει τα ζώα του και εκεί τον περίμενε ο Γραικός.

«Δεν γνώριζα ότι θα ήταν εκεί, δεν είχαμε συνεννοηθεί ότι θα περάσει από τη μονάδα μου και γενικώς η παρουσία του με ξάφνιασε. Μόλις με είδε με πλησίασε και μου έκανε παράπονα για την τιμή του κρέατος που μου πούλησε. Εγώ από την πλευρά μου θεωρούσα ότι το ζήτημα ήταν λήξαν, δεδομένου ότι τα τιμολόγια είχαν εκδοθεί, τα χρήματα είχαν καταβληθεί, επομένως κάθε συζήτηση για τη συναλλαγή που είχε ολοκληρωθεί ήταν μάταιη. Εκείνος επέμενε, μου έλεγε “βάλε κάτι παραπάνω”, στην αρχή με ήρεμο ύφος – ίσως και παρακλητικό- και προκειμένου να με πείσει ή να με βρει στο φιλότιμο ανέφερε τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες του. Βλέποντάς με αμετακίνητο στη θέση μου, άλλαξε διάθεση και με επιτακτικό ύφος επέμενε να βάλω κάτι παραπάνω στην τελική τιμή. Εγώ τον αγνοούσα και του ζητούσα να φύγει λέγοντάς του “καλά είναι τα λεφτά που πήρες άλλος να ήταν στη θέση μου δεν θα σου έδινε ούτε αυτά έτσι όπως ήταν τα ζώα σου”. Ενώ εκείνος εξακολουθούσε να ζητά παραπάνω χρήματα έκανα κίνηση να φύγω, αφού δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε» λέει ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Γραικού.

«Χτύπησε το κεφάλι του στο κράσπεδο… Πανικοβλήθηκα»

Όπως υποστηρίζει ο καθ’ ομολογίαν δράστης: «τότε ο Γραικός άλλαξε ύφος, δεν ήλεγχε τον εαυτό του και ούρλιαζε λέγοντας “είσα απατεώνας, με έκλεψες, είσαι π…..ς άνδρας, δεν φοράς παντελόνια, γ@μώ το σπίτι του” και όρμησε πάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί και να με χτυπήσει. Αρχικά με άρπαξε από το πουκάμισο και εγώ προσπαθώντας να τον σταματήσω, αντανακλαστικά τον χτύπησα με δύναμη στο πρόσωπο και τον έσπρωξα. Εκείνος επειδή με κρατούσε από τα ρούχα, με συμπαρέσυρε κατά την πτώση του στο έδαφος και έπεσα πάνω του. Έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή μας. Ο Γραικός έπεσε και από πάνω του έπεσα κι εγώ. Κατά την πτώση του χτύπησε το πίσω μέρος του κρανίου του με το κράσπεδο. Μόλις έπεσε κάτω, έμεινε ακίνητος χωρίς να αντιδρά. Αφού δεν σηκωνόταν συνειδητοποίησα ότι κάτι σοβαρό έγινε. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τον ταρακουνάω και να τον χτυπάω ελαφρώς στο πρόσωπο για να συνέλθει. Δεν υπήρχε καμία αντίδραση».

Ο 46χρονος υποστήριξε πώς προσπάθησε να συνεφέρει τον κτηνοτρόφο. Μάλιστα, όσο ο Γραικός ήταν αναίσθητος μέσα στο γραφείο, ένας οδηγός φορτηγού, έφτασε στην επιχείρηση του εμπόρου, για να ξεφορτώσει μπάζα.

«Βγήκα έξω προσπάθησα να είμαι ψύχραιμος, έλεγα μέσα μου ότι δεν πεθαίνει ο άνθρωπος τόσο εύκολα. Κατάφερα να διώξω το συντομότερο τον οδηγό και μπήκα πάλι στο γραφείο, έπεσα πάνω του και προσπάθησα απεγνωσμένα να τον επαναφέρω. Κάποια στιγμή πείστηκα πως δεν υπήρχε πλέον ίχνος ζωής» υποστήριξε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε τότε πανικοβλήθηκε και ενώ αρχικά σκέφτηκε να ενημερώσει τη γυναίκα του και την αστυνομία, θεώρησε ότι αφού δεν υπήρχε κανένας μάρτυρας δεν θα γινόταν πιστευτός. Στη συνέχεια σκέφτηκε να εξαφανιστεί αλλά σκέφτηκε τα τρία του παιδιά και έτσι τελικά αποφάσισε να κρύψει τα ίχνη του θάβοντας το πτώμα και το αυτοκίνητο του.

«Έχω μετανιώσει»

Ο 46χρονος υποστήριξε πως δεν είχε συνεργούς στο έγκλημα και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. «Δεν έπρεπε να τον είχα χτυπήσει. Έχω μετανιώσει. Για αυτό άλλωστε άλλαξα και εγκατάσταση. Δεν μπορούσα άλλο να αισθάνομαι ότι έχω θάψει τον Δημήτρη εκεί. Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, ήταν η κακιά η ώρα, το δευτερόλεπτο εκείνο που έγινε το συμβάν» είπε ο κατηγορούμενος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

05:3018/07

ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ – Καλοκαιρινή περιοδεία 2019 Ελλάδα

05:0018/07

Οι ηλικιωμένες που υπήρξαν εργαζόμενες έχουν καλύτερη μνήμη Διάφορα

04:3018/07

Καρουσέλ καλλυμένο με 15 εκ. Swarovski Διάφορα

04:0018/07

Πιγκουίνοι «διέρρηξαν» κατάστημα με σούσι Διεθνή

03:3018/07

Επιπτώσεις στην υγεία μας προκαλεί η έλλειψη ύπνου Υγεία

03:0018/07

Έλαιο ρίγανης – Ποια τα οφέλη του στον οργανισμό μας Υγεία

02:3018/07

Τα βασικά συμπτώματα του Πάρκινσον Υγεία

02:0018/07

Μετακομίζει η Μόνα Λίζα; Πόσο δύσκολη είναι η μεταφορά της Διεθνή

01:0118/07

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν αστυνομικούς και εμβόλισαν περιπολικό Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

01:0018/07

Έφηβοι στα social media – Αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης κατάθλιψης Υγεία

00:3018/07

Χανιά – 8ο θερινό σχολείο στην «Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία» Περιφέρειες

00:0018/07

Σύμβαση έργου με δύο παιδιάτρους στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου Υγεία

23:5017/07

Στην Αθήνα οι Θεσμοί αύριο – Συναντήσεις με υπουργούς Πολιτική

23:4917/07

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Η αστυνομία ζητά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27... Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4017/07

Φθιώτιδα: Βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος Ελλάδα ,Κοινωνία

23:3217/07

ΠΟΥ: Συναγερμός σε παγκόσμιο επίπεδο για τον Έμπολα Διεθνή ,Υγεία

23:3017/07

Ρέθυμνο: Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία Ελλάδα

23:2517/07

Ρέγκλινγκ: Οι στόχοι για το πλεόνασμα μπορούν να αλλάξουν στην πορεία του χρόνου Οικονομία

23:2017/07

ΕΡΕΥΝΑ: Μια στις δυο ελληνικές εταιρίες έχει ήδη προχωρήσει σε ψηφιακό μετασχηματισμό Τεχνολογία

23:0717/07

Εντοπίστηκε η λουόμενη ΑμεΑ στην Πιερία – Η κατάσταση της υγείας της Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:0017/07

Νέες ταυτότητες: Ματαιώνεται ο διαγωνισμός Ελλάδα

22:4917/07

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική μας αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα Κόμματα ,Πολιτική

22:3617/07

«Η Μέρκελ είναι καλά στην υγεία της και θα εξαντλήσει την θητεία της» διαβεβαιώνει ο υπ... Διεθνή

22:2217/07

«Φρένο» Λευκού Οίκου στην Τουρκία: Αδύνατη η συμμετοχή της στο πρόγραμμα των F-35 Διεθνή ,Σημαντικά

22:1117/07

Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο στον αέρα – Είχε τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη Ελλάδα

22:0217/07

Συναγερμός στην Πιερία: Αγνοείται λουόμενη ΑμΕΑ – Σε εξέλιξη οι έρευνες Ελλάδα ,Κοινωνία

21:4717/07

Μ. Ζορπίδης για Κ. Μητσοτάκη: Πολύ θετικό το κλίμα που έχει δημιουργήσει σε αγορά και κ... Οικονομία

21:2517/07

Χανιά: Θρίλερ με εξαφάνιση άνδρα στη Γαύδο Ελλάδα ,Κοινωνία

21:1217/07

Οδηγίες της ΑΑΔΕ για όσους αποκτούν εισόδημα από Airbnb Οικονομία ,Σημαντικά

21:0217/07

Δ. Μιχαηλίδου: Να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού Κόμματα ,Πολιτική

20:5217/07

Νέο κύμα καύσωνα θα «χτυπήσει» την Γαλλία Διεθνή

20:4217/07

ΑΑΔΕ: Οδηγίες για τους ελέγχους στις φορολογικές δηλώσεις Οικονομία

20:3917/07

Δυσκολεύονται να βρούνε επικεφαλής για την ΕΥΑΘ Παραπολιτικά ,Σημαντικά

20:3117/07

Χατζηδάκης: Ήρθα για να συμβάλω στη σωτηρία της ΔΕΗ Κόμματα ,Πολιτική

20:2317/07

Μητσοτάκης: Σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα οι ένοπλες δυνάμεις (VIDEO) Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:1217/07

Θρίλερ στην Κρήτη: Ο δολοφόνος της βιολόγου είχε επιτεθεί και σε Πολωνή Ελλάδα ,Κοινωνία

20:0217/07

ΔΕΗ: Σκέψεις για αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

19:5417/07

Ιερώνυμος και Κεραμέως εστίασαν στην ανάγκη συνεργασίας Εκκλησίας -Πολιτείας Πολιτική

19:4817/07

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Το ζήτημα της ΔΕΗ είναι εθνικό Επιχειρήσεις

19:3817/07

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας Διεθνή

19:2817/07

Νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο Ελλάδα

19:2017/07

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 11 περιοχές της χώρας Ελλάδα

19:1017/07

Ο Δένδιας ζήτησε την στήριξη των ΗΠΑ στην τουρκική προκλητικότητα Πολιτική ,Σημαντικά

18:5517/07

Νέα έκκληση Βερολίνου: «Η Τουρκία να απέχει από παράνομες γεωτρήσεις» Διεθνή

18:4517/07

Στο… Βollywood ο Μέγας Αλέξανδρος – Μεγάλο ενδιαφέρον από Ινδό παραγωγό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:3017/07

Λέσβος: Σε λιγότερο από 10 μέρες έφτασαν πάνω από 900 πρόσφυγες και μετανάστες Ελλάδα ,Κοινωνία

18:2017/07

Βόλος: Μετά το φαγοπότι έγινε το φονικό Ελλάδα

18:1417/07

ΧΑΑ: Άνοδος του Γενικού Δείκτη στις 868,01 μονάδες Οικονομία

18:1117/07

ΗΠΑ: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο «Ελ Τσάπο» Διεθνή

18:0317/07

Κάθειρξη 15 ετών σε Ρουμάνο για φόνο που έγινε πριν 25 χρόνια Κοινωνία

18:0217/07

Ένας νεκρός σε επίθεση κατά Τούρκων διπλωματών στο Αρμπίλ Διεθνή

17:5317/07

Δένδιας: H Toυρκία να επιστρέψει στη λογική Πολιτική

17:4117/07

Χρυσά αστέρια από το iTQi για προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ Επιχειρήσεις

17:3417/07

O ΣΒΕ στον Α. Γεωργιάδη για την βιομηχανική ανάπτυξη Οικονομία

17:2617/07

Μνημόσυνο για τα θύματα των Ναζί στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκη

17:2117/07

Ανακοινώθηκαν ακόμα 24 νέοι Γενικοί Γραμματείς- Στελέχωση σε χρόνο ρεκόρ Πολιτική ,Σημαντικά

17:1917/07

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανήλικων που έκλεβαν αυτοκίνητα Κοινωνία

17:1117/07

Πρόεδρος ΝΔ Θεσσαλονίκης: Zητούν καρέκλες και αξιώματα κάποιοι που ήταν απέναντί μας Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

17:1017/07

O Kυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Πολιτική

17:0617/07

Πλαστός ο λογαριασμός Πικραμμένου στο twitter Πολιτική

17:0317/07

Κουτσούμπας: Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού Πολιτική

16:5617/07

Εξετάζεται η αύξηση της μεταφορικής ικανότητας του ΤΑΡ Ενέργεια

16:5217/07

Εκδήλωση για τις δασικές πυρκαγιές και την αντιμετώπισή τους Κοινωνία

16:4917/07

Τουρκοκύπριος έδωσε μόσχευμα σε Ελληνόπουλο με καρκίνο Κοινωνία

16:4317/07

Συγκεντρώνουν υπογραφές για να ακυρωθεί η ανακήρυξη του Άνθιμου σε επίτιμο διδάκτορα Θεσσαλονίκη

16:4117/07

Προθεσμία για να απολογηθεί στον 53χρονο με το τσεκούρι Κοινωνία

16:3117/07

Θα υπερβούν τις 12.000 οι αναφορές στο Συνήγορο του Καταναλωτή Οικονομία

16:2517/07

Κρήτη: 32χρονος βρήκε θάνατο σε πηγάδι Ελλάδα

16:0917/07

Συνάντηση Γεωργιάδη με την πρέσβη του Ισραήλ Πολιτική

16:0117/07

Νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΤΕ ο κ. Χρ. Χριστοδούλου Επιχειρήσεις

15:5517/07

Αύριο συναντήσεις γνωριμίας των θεσμών με τους νέους υπουργούς Πολιτική

15:4917/07

Τσίπρας σε Ρέγκλινγκ: Στηρίζει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων Πολιτική

15:4917/07

Μικρή ανάσα αισιοδοξίας για τους Έλληνες επιχειρηματίες Οικονομία ,Σημαντικά

15:3817/07

Γεννηματά: Ποια θα είναι η αντιπολιτευτική τακτική του ΚΙΝΑΛ Πολιτική

15:2817/07

ΟΤΘ: Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης ‘πάει’ Λονδίνο Τουρισμός

15:2217/07

Εικοσιτρία «καρέ» από την ορκωμοσία της νέας Βουλής Παραπολιτικά

15:2217/07

Έργα 500.000 ευρώ στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας Β.Ελλάδα

15:1617/07

Εντυπωσίασαν και τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων οι κυρίες της Βουλής (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά ,Σημαντικά

15:1317/07

Καμπάνια για τη Χαλκιδική σε Μιλάνο και Ρώμη και…άλλα πολλά Τουρισμός

14:5617/07

Χαλκιδική: Βγήκε ο ήλιος, έρχονται οι τουρίστες Σημαντικά ,Τουρισμός

14:5417/07

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι κατέθεσε ο πυρηνάρχης της Νίκαιας για τη δολοφονία Φύσσα Ελλάδα ,Σημαντικά

14:4917/07

Μπακογιάννη προς Ντ. Φράνκλιν: «Ο Economist θα πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με τη... Παραπολιτικά

14:4017/07

Παππάς σε Καραμανλή: Δεν είναι δυνατόν να υπηρετήσω ένα σχέδιο το οποίο δεν το γνωρίζω Κοινωνία ,Σημαντικά

14:3717/07

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Χωρίς δικηγόρο ο 27χρονος-Τι λέει ο ιατροδικαστής (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

14:2317/07

Ανανεωμένη κατά 40% η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ Παραπολιτικά

14:1517/07

Ορκίστηκε η νέα Βουλή- Αυτοί είναι οι 300 βουλευτές (VIDEO-Λίστα) Βουλή ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:0417/07

Νεκρή από σηψαιμικό σοκ 17χρονη Ιταλίδα Κοινωνία

14:0217/07

Εξάρχεια: Τοξικομανής επιτέθηκε σε αστυνομικό- «Παρατράγουδα» έξω από το αστυνομικό τμήμα Κοινωνία

13:5317/07

Τα είπε με Καραμανλή ο Μητσοτάκης Παραπολιτικά

13:4817/07

Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς σήμερα στις Σέρρες Β.Ελλάδα

13:4617/07

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κλάους Ρέγκλινγκ Πολιτική

13:4117/07

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης – Ανάμεσά τους ένας αστυνομικός Κοινωνία

13:3717/07

ΣΚΡΑΤΣ – Κέρδη 2.438.817 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Αθλητισμός

13:3717/07

Νόνη Δούνια σε GRTimes.gr: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα- Πρόκειται για μια μοναδική εμπε... Παραπολιτικά

13:3517/07

Πιερία – Λεία 5.000 ευρώ από ληστείες μέσα σ’ένα δίμηνο Κοινωνία

13:1417/07

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα-Ρέγκλινγκ Πολιτική

13:1317/07

Πουρνό πουρνό στη Βουλή ο Θεσσαλονικιός Θεόδωρος Καράογλου Παραπολιτικά

13:1117/07

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή Πολιτική

13:0917/07

Σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας – Τα θέματα ανά ημερησ... Περιφέρειες

12:3817/07

Μητέρα επτά παιδιών η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της Κομισιόν! ΕΕ ,Σημαντικά

12:2317/07

Σάμος -Συνελήφθη με 347 … φυσίγγια! Κοινωνία

12:0917/07

Βουλευτίνα… 8 μηνών! (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

11:5917/07

Θεσσαλονίκη – Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4717/07

ΕΒΖ: Η γεν. συνέλευση δεν αποφάσισε για το Σχέδιο Εξυγίανσης Επιχειρήσεις ,Σημαντικά