Ζαούτης σε Τζιτζικώστα: Δύο κινητές εμβολιαστικές μονάδες στην Κεντρική Μακεδονία

Ζαούτης σε Τζιτζικώστα: Δύο κινητές εμβολιαστικές μονάδες στην Κεντρική Μακεδονία

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη είχε σήμερα στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Ζαούτης συζήτησαν για θέματα συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΕΟΔΥ.

Οι δυο άνδρες επισκέφτηκαν το κέντρο διενέργειας ελέγχων για κορωνοϊό του ΕΟΔΥ, που εδρεύει στη Βίλα Αλλατίνι και συζήτησαν για την προοπτική να δημιουργηθούν ανάλογα κέντρα σε κτίρια υπηρεσιών της Περιφέρειας σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες εκτός Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, ότι ο Οργανισμός στο επόμενο διάστημα θα διαθέσει δυο κινητές εμβολιαστικές μονάδες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν δυσκολία πρόσβασης στα αστικά κέντρα.

Οι κινητές μονάδες θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς στις περιοχές ευθύνης της 3 ης και 4 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, καλύπτοντας έτσι όλη την Κεντρική Μακεδονία και δίνοντας σε περισσότερους πολίτες εύκολη και άμεση πρόσβαση στο εμβόλιο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας, καθώς και στελέχη του ΕΟΔΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεργασία Δ. Θεσσαλονίκης – ΕΟΔΥ για φορητές μονάδες εμβολιασμού (VIDEO)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ