Ζητάνε εξηγήσεις από συνδικαλιστές αστυνομικούς για δημοσιεύσεις

Tags#: ΕΑΥΘ

Ζητάνε εξηγήσεις από συνδικαλιστές αστυνομικούς για δημοσιεύσεις

Προσπάθεια φίμωσης συνδικαλιστών αστυνομικών καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ Θεόδωρος Τσαϊρίδης καλείται να δώσει εξηγήσεις για δημοσιεύματα που έγιναν στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής του δράσης.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΑΥΘ:

Ενόσω η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της, και οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης βιώνουν ίσως τις δυσκολότερες υπηρεσιακές συνθήκες των τελευταίων ετών, πρώην ανώτατος αξιωματικός φρόντισε πριν την αποστρατεία του να καλέσει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέας της Ένωσης σε παροχή έγγραφων εξηγήσεων σχετικά με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΑΥΘ πριν τρεις μήνες! Λογάριαζε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο …

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ηγεσία, μη μπορώντας (ή μη θέλοντας;) να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα του Σώματος, προσπαθεί εμμέσως να αποποιηθεί των ευθυνών της και για αντιπερισπασμό, να στρέψει τα βλέμματα στη συνδικαλιστική δράση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Φυσική Ηγεσία σε καμία περίπτωση δεν επικροτεί και συμμερίζεται τέτοιες πρακτικές.

Διαβεβαιώνουμε, ότι όσες κλήσεις σε απολογία κι αν δεχτούμε, δε θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε όλα τα σημαντικά, αλλά και πολλές φορές παράδοξα προβλήματα που αντιμάχονται τα μέλη μας στην υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Είναι γνωστό τοις πάση, ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είναι ένα υπερδραστήριο Σωματείο που έχει αγκαλιάσει κι έχει αγκαλιαστεί από τα 4700 μέλη της. Αυτή είναι η δύναμή μας και «η φωνή μας είναι η φωνή τους». Κι αυτή η φωνή δεν πρόκειται να φιμωθεί ποτέ!

Το έγγραφο με το οποίο ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης καλείται σε εξηγήσεις:

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν 11 άτομα για παράνομες μεταβιβάσεις οχημάτων

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών καταστημάτων και συμμετείχε σε οπαδικά επεισόδια

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η αποκατάσταση του πλακόστρωτου στη Δ. Γούναρη – Έπεφταν πεζοί και χτυπούσαν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top