Ζορπίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Ζορπίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Ο επί 16 χρόνια πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης , Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δεν θα ξανά είναι υποψήφιος στις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές, το Νοέμβριο του 2022.

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου 

Ο κ. Ζορπίδης τόνισε ότι η απόφαση του είναι μη διαπραγματεύσιμη παρότι αναμένεται νομική ρύθμιση που θα καταργεί το όριο των δύο θητειών . ” Θέλω να καυτηριάσω τα ανώνυμα e-mails και τις καταγγελίες που βάλουν κατά του Επιμελητηρίου. Το ΕΕΘ είναι ισχυρό, στηρίζει τους επαγγελματίες με έργα και όχι με λόγια. Εγώ δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, όσοι έχουν πολιτικά κίνητρα, να μην επιτίθενται στο Επιμελητήριο”, είπε ο κ. Ζορπίδης.

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα για τους επαγγελματίες , εκτίμησε ότι θα είναι δύσκολη και πως ο χειμώνας θα φέρει πολλά λουκέτα γιατί δεν μπορούν να επιστρέψουν τα δανεικά που δόθηκαν μέσα στην πανδημία.

Στην συζήτηση με τους δημοσιογράφους ήταν παρόντες η αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γρανούζη, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Οικονομικός Επόπτης Κώστας Ιακώβου και ο Υπεύθυνος του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) Κώστας Λάσκος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ