ΠΑΜΘ: Αρχές Ιουνίου η επέκταση δικτύου φυσικού αερίου

ΠΑΜΘ: Αρχές Ιουνίου η επέκταση δικτύου φυσικού αερίου

«Αιτήσεις σύνδεσης μπορούν ήδη να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ενώ για όσους πολίτες επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους δια ζώσης, η ΔΕΔΑ θα ανοίξει καταστήματα σε κάθε πόλη μέσα στο καλοκαίρι» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ Μάριος Τσάκας στη σύσκεψη στην ΠΑΜΘ.

Ενόψει της έναρξης εργασιών για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜΘ, πραγματοποιήθηκε σήμερα κοινή σύσκεψη των παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον Περιφερειάρχη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ.

Ο κ. Τσάκας ανέφερε ότι «Οι εργασίες στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και στη Δράμα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου, με την Καβάλα να ακολουθεί αμέσως μετά, και την Ορεστιάδα αφού υπάρξει η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Αιτήσεις σύνδεσης μπορούν ήδη να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ενώ για όσους πολίτες επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους δια ζώσης, η ΔΕΔΑ θα ανοίξει καταστήματα σε κάθε πόλη μέσα στο καλοκαίρι. Κάθε τέσσερις μήνες, άλλωστε, η ΔΕΔΑ θα ανακοινώνει ποιες περιοχές κάθε πόλης θα συνδέονται με το δίκτυο».

Η κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή ενώ το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος ο διευθύνων συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Μάριος Τσάκας αλλά και οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης , Ξάνθης  Μανώλης Τσέπελης, Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και στελέχη της Περιφέρειας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ