Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας για τους πυρόπληκτους οι πολίτες (ΦΩΤΟ)

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας για τους πυρόπληκτους οι πολίτες (ΦΩΤΟ)

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην Πιερία έπειτα από το κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την άμεση ανταπόκριση, ενώ τόνισε ότι η μετά την πρώτη αποστολή που θα φύγει την ερχόμενη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν συνολικά τέσσερις αποστολές.

Η ανάρτηση του προέδρου για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και το ευχαριστήριο μήνυμα στους πολίτες της Πιερίας, αλλά και στους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας που παρέδωσαν μία σημαντική ποσότητα από υλικά αγαθά για τους πυρόπληκτους:

«Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Πιερίας παρέδωσαν μια σημαντική ποσότητα τροφίμων, ζωοτροφών, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικών ειδών στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Το ανθρωπιστικό υλικό παρέδωσαν στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Ευθύμιος Τσίρκος και το μέλος της ΟΝΝΕΔ Πιερίας Βαγγέλης Σουσουρογιάννης.

“Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας όπως και άλλες οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα έχουν συνδράμει από την πρώτη στιγμή στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδος με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές για τα ζώα που διασώθηκαν. Από το υστέρημα του ο καθένας κλήθηκε να βοηθήσει σε αυτή την πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ που εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας. Η συμμετοχή ήταν πολύ σημαντική καθώς τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό σε αυτό το κάλεσμα και σε δύο ώρες συγκεντρώσαμε πάνω από 300 συσκευασίες ειδών πρώτης ανάγκης. Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Πιερίας που μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε μία μεγαλύτερη και οργανωμένη δράση ενός θεσμικού φορέα” ανέφερε ο Ευθύμης Τσίρκος.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΝΝΕΔ Πιερίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τη νεολαία μας να έχει μέσα στην ψυχή της το φιλότιμο και την αγωνία για τον συνάνθρωπο. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της χώρας μας. Εύχομαι να είναι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό κάθε φορά χρειάζεται την ανάγκη τους”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου η πρώτη νταλίκα προς τις πυρόπληκτες περιοχές θα αναχωρήσει τη Δευτέρα και θα πραγματοποιηθούν συνολικά τέσσερις αποστολές».

Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 στο κτήριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9 Κατερίνη κατά τις ώρες 8:00 έως 15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2351023211 & 2351024311 email: [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ