Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής 33χρονου: Φάνηκε να αντιγράφει την ιστορία της ληστείας από εμάς 

Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής 33χρονου: Φάνηκε να αντιγράφει την ιστορία της ληστείας από εμάς 

Την δική του ιστορία με την ληστεία πιστεύει ο εκπαιδευτής – πιλότος ότι έπλασε ο 33χρονος για την δολοφονία της Κάρολαιν.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», είπε στον ΑΝΤ1 ο εκπαιδευτής-πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος πριν δύο χρόνια  είχε πέσει θύμα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι και τραυμάτισαν την σύζυγό του και εκείνον.

Οι λεπτομέρειες, όπως τόνισε ο ίδιος ήταν πανομοιότυπες με το «χτύπημα» που είχαν δεχθεί στο σπίτι τους. Στόχος του συζύγου – δολοφόνου ηταν να παραπλανήσει τις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης.  «Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές» πρόσθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 33χρονου πιλότου.

Όσο για την δημόσια συμπεριφορά του Μπάμπη Ανανωστόπουλου, ο εκπαιδευτής του ανέφερε τα εξής: «Όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν γιό τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δολοφονία-Γλυκά Νερά: “Ήταν ο Νο1 ύποπτος από την αρχή”

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: “Για εμάς δεν είναι πια μάρτυρας ο πιλότος”

Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛΑΣ για την κατάθεση του 32χρονου πιλότου στη ΓΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛΑΣ για την κατάθεση του 32χρονου πιλότου στη ΓΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις – Καλείται για νέα κατάθεση ο σύζυγος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top