Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες: Έκανα μαύρο χιούμορ

Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες: Έκανα μαύρο χιούμορ

Σοκ προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο γνωστός ηθοποιός, Κωνσταντίνος Τζούμας, σχολιάζοντας τις σεξιστικές αναφορές του μητροπολίτη Κοζάνης για τη… φλυαρία των γυναικών.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Τζούμας ανέφερε πως «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών», αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα «μαζεύει» ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Η συγκεκριμένη δήλωση του ηθοποιού στην εκπομπή «Το Πρωινό» προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να «αναγκαστεί» να προχωρήσει σε διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας απέδωσε τις εν λόγω δηλώσεις του σε… μαύρο χιούμορ. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο ηθοποιός ανέφερε: «Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…».

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» προσέθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραλήρημα Τζούμα: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών» (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top