Θεσσαλονίκη: 26 ετών ο νεκρός στην Πολίχνη – Δικό του το εντοπισμένο ΙΧ

Θεσσαλονίκη: 26 ετών ο νεκρός στην Πολίχνη – Δικό του το εντοπισμένο ΙΧ

Ένας 26χρονος, υπήκοος Γεωργίας, ήταν το θύμα της κακοκαιρίας που έπληξε χθες τη Θεσσαλονίκης και ιδίως την περιοχή της Πολίχνης. Μετά από έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στο ρέμα ήταν δικό του.

Η σορός του βρέθηκε, εκτός του οχήματός του στη συμβολή των οδών Μυτιλήνης και Καλλικράτους, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου, όπου στο σημείο περνάει το ρέμα, το οποίο μάλιστα είχε υπερχειλίσει μετά την ισχυρή καταιγίδα.

Διασώστες της ομάδας του ΕΚΑΒ πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο.

«Όταν άρχισαν κάπως να υποχωρούν τα νερά από το φουσκωμένο ρέμα, είδαμε έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα στις λάσπες και τα χόρτα, πλησιάσαμε, τον ανασύραμε, δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη νεκρός», δήλωσε χθες στο GRTimes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης.

Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε περίπου 150 μέτρα από το σημείο παράσυρσης, καλυμμένο από φερτά υλικά τα οποία επίσης παρασύρθηκαν από τα νερά που έγιναν ιδιαίτερα ορμητικά μετά την ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσ/νίκη: Το σημείο που εντοπίστηκε ο νεκρός – Τί λένε αυτόπτες μάρτυρες (ΦΩΤΟ – VIDEO)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top