Τα εύσημα στον Γιουτίκα από την «Εχεδώρου Φύσις»

Τα εύσημα στον Γιουτίκα από την «Εχεδώρου Φύσις»

Με ανάρτηση της η περιβαλλοντική – εθελοντική ομάδα «Εχεδώρου Φύσις» έκανε γνωστή μια αξιοσημείωτη ενέργεια η οποία έγινε από τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γιουτίκα και είχε να κάνει με τον καθαρισμό μιας περιοχής στον χώρο του Δέλτα.

Μάλιστα μέσα από την ανάρτηση οι άνθρωποι της ομάδας αποδίδουν τα εύσημα στον Γιουτίκα γιατί κινητοποιήθηκε άμεσα και έφερε αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση:

Ευχάριστη είδηση!
Με ανάρτηση που κάναμε 29 Μαίου δημοσιεύσαμε την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στην πρώτη είσοδο από Θεσσαλονίκη της προστατευόμενης περιοχής “εθνικού πάρκου Αξιού”
Σε ιδιωτικό παρακείμενο οικόπεδο 550στρεμμάτων δημιουργήθηκε με τα χρόνια ένας τεράστιος σκουπιδότοπος. Καμία αντίδραση από κανένα, καμία πράξη αποτροπής.
Η ομάδα μας συνεχώς πίεζε, ενημέρωνε, δημοσιοποιούσε το θέμα αυτό, έκανε “ξεναγήσεις” στο σημείο για να μπορέσει να βρεθεί λύση
Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι! Οι εικόνες είναι απίστευτες, η έκταση έχει περιφραχτεί για την αποτροπή νέων αποθέσεων και επιτέλους καθαρίζετε.
Μαζί με τα παραπάνω έργα έχουμε την δέσμευση ότι σε όλο το μήκος του δρόμου το φθινόπωρο θα γίνει και δεντροφύτευση.
Οφείλουμε να πούμε ότι όλη η συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου και η διαδικασία μεταμόρφωσης αυτού του μπαζότοπου έχει γίνει από την διεύθυνση περιβάλλοντος της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και με προσωπικές πρωτοβουλίες του αντιπεριφεριάρχη Κώστας Γιουτίκας – Kostas Gioutikas.
Ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής επιτέλους πήρε το δρόμο του.

/div>

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top