Αχτσιόγλου κατά Σταϊκούρα: Εξαγγελίες που αδυνατούν να δώσουν λύση

Αχτσιόγλου κατά Σταϊκούρα: Εξαγγελίες που αδυνατούν να δώσουν λύση

Τα νέα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο Χρήστος Σταϊκούρας σχολίασε σκωπτικά η Έφη Αχτσιόγλου.

«Αν λέγαμε ότι μας εξέπληξε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας, δεν θα ήμασταν και πολύ ειλικρινείς», τόνισε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή της αναφορικά με τα όσα ανακοίνωσε ο ΥΠΟΙΚ.

Ειδικότερα, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως ο κ. Σταϊκούρας «επανέλαβε σε άλλη μια συνέντευξη Τύπου τη γνωστή του συνήθεια, να εξαγγέλλει ως νέα πράγματα που ήδη ισχύουν και που αδυνατούν να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο».

Ακόμη, η κ. Αχτσιόγλου προσθέτει: «Παρατάσεις σε αποσπασματικές ρυθμίσεις, αναβολές και επιστρεπτέες προκαταβολές, μέτρα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν οδηγήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ασφυξία και την οικονομία σε κατάρρευση».

Στον αντίποδα τόνισε ότι «δεν ακούσαμε λέξη για ρύθμιση και διαγραφή χρεών, μετατροπή του συνόλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα ενίσχυση και κάλυψη του κόστους για διατήρηση των θέσεων και των σχέσεων εργασίας».

Η Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζει καταληκτικά ότι «με τους πολίτες κλειδωμένους στα σπίτια τους, τον κ. Μητσοτάκη να γλεντάει στην Ικαρία και τον κ. Σταϊκούρα να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που αποδεικνύει η κυβέρνηση είναι ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, αλλά και ότι αυτό ουδόλως φαίνεται να την απασχολεί».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ