Από τη Θεσσαλονίκη η «αυλαία» των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ (ΦΩΤΟ)

Οικονομία, Σημαντικά   | 20/02/2019 | 23:09
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, που θα διαρκέσουν όλον τον χρόνο, με διττό προσανατολισμό. Από τη μια να προβάλλουν την ιστορία της Συνομοσπονδίας που άφησε το στίγμα της, όλα αυτά τα χρόνια στις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις της χώρας και από την άλλη, μέσω ερευνών, εκθέσεων και συνεδρίων, να καταγράψει τη σημερινή κατάσταση των δεκάδων χιλιάδων μελών της, βάζοντας στόχους για το μέλλον.

«Η ιστορία μας είναι «δεμένη» με τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας της χώρας και του έθνους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, στη διάρκεια της πρώτης επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα. Όπως σημείωσε, τα μέλη των διοικήσεων της Συνομοσπονδίας και οι επαγγελματίες, ανέκαθεν στέκονταν στο πλευρό της Δημοκρατίας και το ίδιο κάνουν και σήμερα «παρά την κρίση και την καταστροφή της μνημονιακής περιόδου, που άφησε βαθιές πληγές στο σώμα και την ψυχή των επαγγελματιοβιοτεχνών και των εμπόρων. Εμείς συνεχίζουμε αντιπαλεύοντας την απαισιοδοξία, τη μιζέρια και τις θεωρίες της Ελλάδας που δεν παράγει τίποτα» είπε και κατέληξε λέγοντας «κάνουμε ένα βήμα στον επόμενο αιώνα της ιστορίας μας και είμαι αισιόδοξος, μέσα στην καταχνιά των καιρών, ότι υπάρχει ελπίδα που μπορεί να γίνει πράξη».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Κουράσης, παρουσίασε το πρόγραμμα των εορτασμών των 100 χρόνων της Συνομοσπονδίας, με την κεντρική εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη στις 2 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα και την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο της εορτασμών, θα διεξαχθεί ένα διήμερο επιστημονικό συνέδριο, θα εκδοθούν 4 ειδικά έντυπα για τα 100 χρόνια, θα διοργανωθεί έκθεση τεκμηρίων, θα ανακοινωθεί η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και θα ανακοινωθούν επίσης μελέτες και έρευνες για την ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ, αλλά και η αλλαγή του λογότυπου της Συνομοσπονδίας. Επιστημονικές ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

«Όσα έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και όσα θα ακουστούν σε αυτές τις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αποτελέσουν μια ισχυρή παρακαταθήκη για την πορεία της μικρομεσαίας επιχείρησης στη χώρα και κυρίως μια ισχυρή παρακαταθήκη για να καταγράψουμε με πιο ουσιαστικό και πιο επιθετικό τρόπο, το μέλλον του επιχειρείν στην Ελλάδα» ανέφερε ο Δημήτρης Βαργιάμης, `A Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Για ένα «ορόσημο» στη «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας, δηλαδή των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων,  έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στον χαιρετισμό του, σχολιάζοντας την επέτειο των 100 ετών. «Σιγά σιγά, ξεπερνώντας κομματικά δεδομένα και αγκυλώσεις, καταφέρνουμε να δώσουμε τον παλμό, τον ρυθμό και τον βηματισμό στη χειμαζόμενη μεσαία τάξη. Ξέρουμε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι φόροι και αυτό θα αποτελέσει την προτεραιότητα μας. Πλοηγός της ανάπτυξης μπορεί να είναι μόνο η μικρομεσαία ιδιωτική επιχείρηση» σημείωσε.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στη συγκυρία των επετειακών εκδηλώσεων, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. «Ο χρόνος που γίνονται τα 100χρονα φέτος, είναι πολύ κρίσιμος, γιατί η ΓΣΕΒΕΕ και οι άλλες αντίστοιχες οργανώσεις και φορείς, οφείλουν να σηκώσουν ακόμη περισσότερο τη «σημαία» της επιχειρηματικότητας και της ελεύθερης οικονομίας. Να δώσουν σε εκείνους που αρνούνται, να καταλάβουν επιτέλους ότι με τέτοια υπερφορολόγηση, με τέτοιες εισφορές που φτάνουν μέχρι και το 80%, καταστρέφοντας τελείως τον κύκλο εργασιών μιας επιχείρησης, με τέτοια γραφειοκρατία και τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με το τραπεζικό σύστημα και το κόστος ενέργειας, μεταξύ άλλων, δεν πρόκειται ποτέ η οικονομία μας να πάρει μπρος» είπε προσθέτοντας ότι διαχρονικά οι κυβερνήσεις, όπως η σημερινή «δεν ακούνε». «Εμείς στην περιφέρεια, όχι μόνο ακούμε αλλά και συνεργαζόμαστε μαζί σας και αυτό το αποδεικνύει και το γεγονός ότι για 5η χρονιά είμαστε η πρώτη περιφέρεια στην Ελλάδα σε απορρόφηση κοινοτικών πόρων» υπογράμμισε ο κ.Τζιτζικώστας.

«Το φορολογικό και το δικαστικό σύστημα, το μέγεθος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι μεταρρυθμίσεις και η αλλαγή της νοοτροπίας» είναι σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τα κυριότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χώρα μας. Τόνισε πως ο Δήμος δεν παράγει έργο, αλλά αυτό που κάνει είναι να «ανοίγει τις πόρτες» για να το παράγουν οι επαγγελματίες. «Μόνο αν αφήσουμε τις διαφορές μας στην άκρη και αγωνιστούμε όλοι μαζί, μπορούμε να έχουμε μέλλον» είπε ο κ.Μπουτάρης.

«Αφήσαμε ένα Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, χρήσιμο στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε από την πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία είχε λάβει πρόσκληση για να παραστεί στην εκδήλωση, ενώ ήταν ακόμη υφυπουργός. «Από εδώ και πέρα στρέφουμε την προσοχή μας στη μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική επιχειρηματικότητα αναδεικνύεται μέσα από τις γειτονιές. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τη γειτονιά να αναβιώσει πρόσθεσε, καλώντας τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ να συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας, προς αναζήτηση συνεργασιών στην περιοχή των Βαλκανίων.

«Πυρά» στους εκπροσώπους κομμάτων που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, «δείχνοντας» τον κ.Τριανταφυλλίδη και την κα.Νοτοπούλου, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού, δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου. «Πιστεύω δεν ήταν αυτός ο σκοπός όταν καλούσατε τους εκπροσώπους των κομμάτων,  να παρελάσουν από εδώ, να σας πούνε ωραίες ευχές και να πούνε εντάξει, να μακροημερεύσετε. Ιδίως όταν απευθύνεστε στο πολιτικό σύστημα, έχετε και πρέπει να έχετε άλλες απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη προς τα μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ.  «Αν δεν είμαστε ειλικρινείς και αν μέσα από κρίσιμες περιόδους δεν κοιταζόμαστε στα μάτια, δεν μιλάμε καθαρά, δεν αναγνωρίζουμε τις αιτίες και δεν μπαίνουμε στον κόπο να κάνουμε σοβαρές προτάσεις, τότε πραγματικά δεν είμαστε χρήσιμοι και θέλουμε απλά να είμαστε αρεστοί» τόνισε στον χαιρετισμό της, κάνοντας λόγο για ανάγκη μακροπρόθεσμης στρατηγικής, ιδίως στη φορολόγηση και στο δικαστικό επίπεδο, για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κώστας Παλούκης, ανέπτυξε εισήγηση με θέμα «Διατρέχοντας την εκατονταετή ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ» και ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής και Οικονομικής Ιστορίας του ΑΠΘ, Αλέξανδρος Δάγκας, εισήγηση με θέμα «Η ΓΣΕΒΕΕ μέσα στην Ελληνική ιστορία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σίμος Μπενσασσών, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός και Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης κ.α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

02:3025/06

10 μύθοι που καταρρίπτονται για τα τρόφιμα Υγεία

02:0025/06

Συμμετοχή του Perrotis College στο πρώτο φεστιβάλ Εκπαίδευσης στη Λάρισα Παιδεία

01:3025/06

Μαθητές δημοτικού «τραγούδησαν» στη νοηματική για τον κωφό συμμαθητή τους Ελλάδα

01:0025/06

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Δήμοι

00:3025/06

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Πανόραμα υπέρ του Παιδικού Χωριού Φιλύρου Δήμοι

23:5724/06

Μακρόν και Τραμπ θα συζητήσουν το θέμα του Ιράν στο περιθώριο των G20 Διεθνή

23:4624/06

Κοινή άσκηση Σέρβων, Ρώσων και Λευκορώσων καταδρομέων Διεθνή

23:3724/06

Taxisnet: Τσουχτερά πρόστιμα για τους «ξεχασιάρηδες» Οικονομία

23:2724/06

Βρετανία: Ισόβια για τον άνδρα που έσπρωξε 91χρονο στις γραμμές του μετρό Διεθνή

23:1724/06

Ν. Παππάς: Η Ν.Δ. δεν προτίθεται να κάνει καμία μείωση φόρου Πολιτική

23:1024/06

Καλλιμάρμαρο: Ο Μίκης Θεοδωράκης στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

22:5824/06

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία, Αργολίδα Περιβάλλον

22:4924/06

ΔΕΠΑ: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρατήριο Φυσικού Αερίου Κίνησης στα Ιωάννινα Ενέργεια

22:4024/06

Στο «σκοτάδι» μεγάλο μέρος της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη

22:2224/06

Αχτσιόγλου: Η ΝΔ αρνείται κάθετα τη διεξαγωγή νιτμπέιτ Πολιτική

22:1424/06

Δ. Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να δυναμώσουν το ΚΚΕ Πολιτική

21:5924/06

Ουρουγουάη: Ο «βασιλιάς της κοκαΐνης» της Ιταλίας απέδρασε από τη φυλακή Διεθνή

21:4824/06

Nέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά Κοινωνία

21:3224/06

Μαγκριώτης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους Πολιτική

21:2424/06

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες Πολιτική

21:1324/06

Τροχαίο δυστύχημα στη Σιθωνία (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

21:0424/06

Τσίπρας: Πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες για τη μείωση φόρων και την επιστροφή στην... Πολιτική ,Σημαντικά

20:5024/06

«Κλείνει» ο Λυκαβηττός λόγω κινδύνου πυρκαγιάς Κοινωνία

20:3924/06

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10,5 μονάδων για τη ΝΔ Πολιτική ,Σημαντικά

20:3424/06

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Συγκλονισμένος ο 40χρονος αστυνομικός που επέζησε (VIDEO) Κοινωνία

20:2224/06

Έκτακτα μέτρα για τον καύσωνα και τους ισχυρούς ανέμους ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων Κοινωνία

20:1524/06

Στο νοσοκομείο άνδρας που παρασύρθηκε από ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Κοινωνία

19:4924/06

Κ. Μητσοτάκης: Η μόνη σίγουρη λύση για να κυβερνηθεί η χώρα είναι η ισχυρή εντολή στη ΝΔ Πολιτική

19:4624/06

Υπόθεση Novartis: Ανασύρονται οι μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου Κοινωνία

19:3824/06

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο λόγω ύποπτου πακέτου Διεθνή

19:2924/06

Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος μελών διοίκησης της Εγνατίας Οδού A.E. Κοινωνία ,Σημαντικά

19:2224/06

Αναστάτωση στην εκκλησία των Αγίων Πάντων – Συγκέντρωση μελών του Ιερού Λόχου (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

19:0824/06

Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τους αριστούχους μαθητές Κοινωνία

19:0324/06

Αυτές είναι οι ακατάλληλες για μπάνιο παραλίες εκτός Αττικής για το 2019 Ελλάδα

18:5624/06

Οι πιο βρώμικες παραλίες της Ελλάδας Κοινωνία

18:4824/06

ΔΕΗ: Κυνήγι οφειλετών για 1,05 δισ. ευρώ Κοινωνία ,Σημαντικά

18:4624/06

«Κόλαση» σε πόλη του Καζακστάν από εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών (VIDEO) Διεθνή

18:3524/06

Φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο Αττικής Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3324/06

Πρωτοβουλίες ΕΝΠΕ –ΠΟΑΣΥ κατά της ενδοοικογενειακής βίας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:2424/06

Παρευξείνια: Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΔΕΗ για τα 160 εκ. ευρώ Ενέργεια ,Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

18:2424/06

Σύγκρουση Eurofighter: Νεκρός ο ένας πιλότος – Video ντοκουμέντο από την πτώση Διεθνή

18:1724/06

ΕΥΑΘ: Έκτακτη γεν. συνέλευση στις 15 Ιουλίου Επιχειρήσεις

18:1424/06

Ανατροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό – Εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων Κοινωνία ,Σημαντικά

18:0324/06

Βέλγιο: Σύλληψη υπόπτου για πιθανή επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας Διεθνή

17:5924/06

Συναντήσεις Μαγκριώτη με Σαραντόπουλο, Ζιγκιρίδη, εργαζόμενους ΣΕΠΕ Κόμματα ,Πολιτική

17:5924/06

Αττική Οδός: Αυτή είναι η αλήθεια για τις αυξήσεις στα διόδια Επιχειρήσεις ,Οικονομία

17:4924/06

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ για τις συλλογικές συμβάσεις Ελλάδα ,Ναυτιλία

17:3324/06

Αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από την κατανομή διαφημιστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

17:3124/06

Θερμοκρασίες ρεκόρ από το 1947, πλήττουν πολλές χώρες της Ευρώπης Διεθνή

17:2224/06

Θεσσαλονίκη : Καθηγητής του ΑΠΘ εξελέγη πρόεδρος σε επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Γεωδαι... Ελλάδα ,Παιδεία

17:1924/06

Χρ. Σπίρτζης: Μονομερής ενέργεια με πολιτική σκοπιμότητα η αύξηση των διοδίων της Αττικ... Πολιτική

17:1524/06

Υπ. Παιδείας: Σε όλα τα ΕΠΑΛ εξοπλισμός Τηλεδιάσκεψης – Τηλεκπαίδευσης Παιδεία

17:1324/06

Υδρογονάθρακες : Την Πέμπτη οι υπογραφές για τις έρευνες στην Κρήτη Οικονομία

17:0524/06

Τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία Οδό – Προβλήματα στην κυκλοφορία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

16:5324/06

Επίδομα για ιαματικά λουτρά : Ποιοι οι δικαιούχοι, τα δικαιολογητικά Ελλάδα

16:4924/06

Γ. Κατρούγκαλος: Όσο η Άγκυρα επιμένει στις προκλήσεις χάνει, δεν κερδίζει Πολιτική

16:4124/06

Διακινητής αλλοδαπών ετών… 16 Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4024/06

Συνέντευξη τύπου για το συνέδριο ΝΑNOTEXNOLOGY 2019 Τεχνολογία

16:4024/06

Γαλαμάτης – Πάντα επιλέγω τους δύσκολους δρόμους Κόμματα ,Πολιτική

16:3724/06

Αλ. Τσίπρας: Μητσοτάκης, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ αποφεύγουν το ντιμπέιτ Πολιτική

16:3424/06

Φ. Γεννηματά: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα ΕΛΤΑ, βολεύει πλήρως τη ΝΔ Πολιτική

16:3124/06

Από 1η Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας Ειδήσεις ,Οικονομία ,Σημαντικά

16:2924/06

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα Αttica Retail για εργοδότες Ειδήσεις ,Οικονομία

16:1924/06

Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τις υπεραστικές οδικές μεταφορές Πολιτική

16:1524/06

Σε ποιες περιοχές είναι αύριο πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς Ελλάδα

16:0824/06

Nέος Ποινικός Κώδικας – Βαριές καμπάνες για τροχαίες παραβάσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:0724/06

Επίσκεψη Σταμάτη σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Τουρκικό Προξενείο (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:0524/06

Ράπτη – Το κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την τουρκική προκλ... Κόμματα ,Πολιτική

16:0424/06

Τσαβούσογλου: Η Τουρκία εμμένει στους S-400, παρά τις αμερικανικές πιέσεις Διεθνή

16:0024/06

Συντριβή δύο μαχητικών Eurofighter στη Γερμανία Διεθνή

16:0024/06

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Ε. Ελευθεριάδης (ΦΩΤΟ – VIDEO) Δήμοι

15:5824/06

Επίσκεψη Σιμόπουλου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Κόμματα ,Πολιτική

15:5524/06

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει τη Ν.Σάντα Κιλκίς Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:5124/06

Πρόεδρος ΕΚΘ για θάνατο Ροβέρτου Σπυρόπουλου: Οι εργαζόμενοι του οφείλουν πολλά Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

15:4224/06

Άγνωστοι βανδάλισαν το άγαλμα του Αριστοτέλη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

15:3424/06

Οργισμένη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα για τον κατηγορούμενο Καζαντζόγλου Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3124/06

Σε εξέλιξη φωτιά στο Λάκκωμα Θεσσαλονίκη

15:2424/06

Θεσσαλονίκη – Καλλιεργούσαν σε δάσος 50 δενδρύλλια κάνναβης (VIDEO) Κοινωνία

15:2024/06

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στις Σέρρες Περιφέρειες

15:2024/06

Είμαστε αντίθετοι στο μπάχαλο που θέλει να επιβάλλει ο Τσίπρας Άρθρα

15:1724/06

Θεσσαλονίκη: Στα τέλη του 2019 αναμένεται να λειτουργήσει Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Ι... Υγεία

15:0424/06

Το πρόγραμμα της ΝΔ σε γραφή Braille παρέλαβε ο Κ. Μητσοτάκης Πολιτική

14:5924/06

Τουριστική ατραξιόν το Τσερνόμπιλ Διεθνή

14:5924/06

ΔΕΗ-Yπογραφή δανείου 160 εκατ. Ενέργεια

14:5224/06

Ιπποκράτειο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, ο 48χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:4824/06

Κ.Λαγκάρντ: Οι εντάσεις στο εμπόριο δεν θα ωφελήσουν κανένα Διεθνή

14:4424/06

Τόνια Μοροπούλου: Θα πράξω αυτό που θα αποφασίσει η δικαιοσύνη Κόμματα ,Πολιτική

14:3824/06

Έ.Αχτσιόγλου: Διαθέσιμος κι από το αεροπλάνο ο πρωθυπουργός για debate Πολιτική

14:3124/06

Φυλάκιση δια βίου στον «Ορέστη»-Επτά φορές ισόβια Διεθνή ,ΕΕ ,Σημαντικά

14:2524/06

Τένις: Ανέβηκε μία θέση η Σάκκαρη Αθλητισμός

14:2424/06

Στο ΣτΕ κρίνεται το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ Media ,Οικονομία

14:2224/06

Πτολεμαΐδα: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του ενός ποδηλάτη, που τραυματίστηκε σε δυ... Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1724/06

Ενός λεπτού σιγή, για το 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης Πολιτισμός

14:1724/06

Παπάς: Μέλημά μας να ζωντανέψουμε ξανά τη χαμένη επιχειρηματικότητα της Β’ Θεσσαλονίκης Κόμματα ,Πολιτική

14:1624/06

Άγνωστοι έλυσαν 10 άλογα και μουλάρια που βοηθάνε στην υλοτόμηση δέντρων του Σέιχ Σου Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1424/06

Συνεργασία Ebury και Form3 για χρηματοδότηση ΜμΕ Επιχειρήσεις

14:1124/06

Πότε θα πληρωθεί το ΚΕΑ Οικονομία

14:0724/06

ΠΟΕΔΗΝ: «Καμπανάκι» για την υποστελέχωση» των νησιών σε διασώστες ΕΚΑΒ Ελλάδα ,Κοινωνία

14:0524/06

Κυρανάκης για το επίδομα παιδιού: Θα δίνεται μόνο σε ελληνόπουλα Πολιτική

14:0424/06

ΙDE: Eπίσκεψη στρατιωτικών ακολούθων ξένων χωρών Επιχειρήσεις

13:5424/06

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκπαίδευση ζυθοποιών- βυνοποιών Επιχειρήσεις

13:5124/06

Με Bella Ciao και… χαμόγελα παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκη... Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

13:4924/06

Σύγκλητος ΑΠΘ – Η ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές οδηγεί σε υποβάθμιση του Πανε... Θεσσαλονίκη

13:4324/06

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απώλεια μνήμης παρουσίασε ο συνοδηγός του Ρουπακιά Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3024/06

Προεκλογική περιοδεία Τάσιου σε περιοχές της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:2624/06

ΣΥΡΙΖΑ: Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για μείωση φορολογίας Πολιτική

13:1924/06

Ι­ε­ρά Σύνοδος: Ασυμ­βί­βα­στες με την ορ­θό­δο­ξη πί­στη νεο­φα­νείς αι­ρε­τι­κές κι­ν... Ελλάδα

13:1624/06

Ανήλικοι συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να κλέψουν και τρίτη Εκκλησία Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1324/06

Λήξη συναγερμού στο Βρετανικό Κοινοβούλιο Διεθνή

13:0824/06

Επίσκεψη Σαουλίδη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:0724/06

Στην Αθήνα ο Εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:0424/06

ΕΥΑΘ: Ακέφαλη με την παραίτηση Κρεστενίτη- έκτακτο δ.σ. Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

13:0124/06

Νέο πρόγραμμα Διττής Εκπαίδευσης στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο (ΦΩΤΟ) Επιχειρήσεις

13:0024/06

Νιόβη Παυλίδου: Η συμμετοχή μου στο κόμμα έγινε στο πλαίσιο της διεύρυνσης της ΝΔ Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

12:5924/06

Συναγερμός στη Μ.Βρετανία – Εκκενώνεται το Κοινοβούλιο Διεθνή

12:5424/06

ΓΣΕΕ: Θλίψη για τον θάνατο του Ρ. Σπυρόπουλου Ελλάδα

12:5124/06

Κέρκυρα: Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στο νέο λιμάνι Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4424/06

Κορακάκη: Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μετάλλια στην καριέρα μου Αθλητισμός

12:4224/06

Παυλίδου – Έχουμε την πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση της ανομίας Κόμματα ,Πολιτική

12:3524/06

Δεν θα πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών Βουλή ,Σημαντικά

12:3024/06

Είκοσι εκατομμύρια χάπια ναρκωτικών ουσιών κατέσχεσε η αιγυπτιακή αστυνομία Διεθνή

12:2124/06

Καράογλου – Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα του πολίτη Κόμματα ,Πολιτική

12:1924/06

Συνάντηση Σαμαρά με Παπαμιμίκο Παραπολιτικά

12:1424/06

Κύπρος- Παραδέχτηκε τα εγκλήματά του o «Ορέστης» Διεθνή

12:0224/06

Αναβλήθηκε η δίκη της αναισθησιολόγου για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Ελλάδα ,Σημαντικά

11:5624/06

Θεσσαλονίκη-Συνελήφθη για ναρκωτικά Κοινωνία

11:5124/06

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

11:4224/06

«Καμπανάκι» της Ένωσης Εισαγγελέων και για μαζικές αποφυλακίσεις Ελλάδα ,Σημαντικά

11:4124/06

Νέο «σαφάρι» για παράνομα εκδιδόμενες στη Θεσσαλονίκη Κοινωνία

11:2824/06

Βαρτζόπουλος – Ζωτικής σημασίας τα φορολογικά κίνητρα στους αγρότες Κόμματα ,Πολιτική

11:2124/06

Παραίτηση δημοτικού συμβούλου δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

11:0124/06

Αποκοιμήθηκε στη διάρκεια της πτήσης – Ξύπνησε σε… άδειο αεροσκάφος Διεθνή

10:5624/06

Μπανγκλαντές: Τέσσερις νεκροί και 100 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου Διεθνή

10:4324/06

Φωτόπουλος – Ικανοποιείται το αίτημα μας για επέκταση φυσικού αερίου στον Αξιό Δήμοι

10:3524/06

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Αθήνα Κοινωνία

10:2724/06

Ξεκινά η δίκη του serial killer στην Κύπρο Διεθνή ,ΕΕ

10:2224/06

Παραιτήθηκε ο Κρεστενίτης από πρόεδρος και CEO της ΕΥΑΘ Επιχειρήσεις

10:1824/06

Εκτροπή αυτοκινήτου στον Περιφερειακό Κοινωνία

10:0224/06

Κίνηση και χαμηλές ταχύτητες στη Βούλγαρη (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

09:5624/06

H E. Ράπτη για τη «δύναμη της Βερονίκης»-Νέα ιστορία για την πρόληψη της παιδικής σεξου... Ελλάδα

09:4424/06

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αλλοδαπό στην Αχαρνών Ελλάδα

09:4024/06

Υπόθεση Γραικού- Όλη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου Ελλάδα

09:1924/06

«Μάχη» στη Δήλο για να σωθούν οι αρχαιότητες από την κλιματική αλλαγή Ελλάδα ,Πολιτισμός

09:1024/06

Λαμία: Ξεψύχησε την ώρα που οδηγούσε Ελλάδα

09:0524/06

Την Τρίτη καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα Οικονομία

08:5124/06

55% ανανεωμένα τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ στην Κεντρική Μακεδονία Παραπολιτικά