Από τη Θεσσαλονίκη η «αυλαία» των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ (ΦΩΤΟ)

Από τη Θεσσαλονίκη η «αυλαία» των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ (ΦΩΤΟ)
Οικονομία, Σημαντικά   | 20/02/2019 | 23:09
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, που θα διαρκέσουν όλον τον χρόνο, με διττό προσανατολισμό. Από τη μια να προβάλλουν την ιστορία της Συνομοσπονδίας που άφησε το στίγμα της, όλα αυτά τα χρόνια στις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις της χώρας και από την άλλη, μέσω ερευνών, εκθέσεων και συνεδρίων, να καταγράψει τη σημερινή κατάσταση των δεκάδων χιλιάδων μελών της, βάζοντας στόχους για το μέλλον.

«Η ιστορία μας είναι «δεμένη» με τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας της χώρας και του έθνους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, στη διάρκεια της πρώτης επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα. Όπως σημείωσε, τα μέλη των διοικήσεων της Συνομοσπονδίας και οι επαγγελματίες, ανέκαθεν στέκονταν στο πλευρό της Δημοκρατίας και το ίδιο κάνουν και σήμερα «παρά την κρίση και την καταστροφή της μνημονιακής περιόδου, που άφησε βαθιές πληγές στο σώμα και την ψυχή των επαγγελματιοβιοτεχνών και των εμπόρων. Εμείς συνεχίζουμε αντιπαλεύοντας την απαισιοδοξία, τη μιζέρια και τις θεωρίες της Ελλάδας που δεν παράγει τίποτα» είπε και κατέληξε λέγοντας «κάνουμε ένα βήμα στον επόμενο αιώνα της ιστορίας μας και είμαι αισιόδοξος, μέσα στην καταχνιά των καιρών, ότι υπάρχει ελπίδα που μπορεί να γίνει πράξη».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Κουράσης, παρουσίασε το πρόγραμμα των εορτασμών των 100 χρόνων της Συνομοσπονδίας, με την κεντρική εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη στις 2 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα και την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο της εορτασμών, θα διεξαχθεί ένα διήμερο επιστημονικό συνέδριο, θα εκδοθούν 4 ειδικά έντυπα για τα 100 χρόνια, θα διοργανωθεί έκθεση τεκμηρίων, θα ανακοινωθεί η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και θα ανακοινωθούν επίσης μελέτες και έρευνες για την ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ, αλλά και η αλλαγή του λογότυπου της Συνομοσπονδίας. Επιστημονικές ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

«Όσα έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και όσα θα ακουστούν σε αυτές τις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αποτελέσουν μια ισχυρή παρακαταθήκη για την πορεία της μικρομεσαίας επιχείρησης στη χώρα και κυρίως μια ισχυρή παρακαταθήκη για να καταγράψουμε με πιο ουσιαστικό και πιο επιθετικό τρόπο, το μέλλον του επιχειρείν στην Ελλάδα» ανέφερε ο Δημήτρης Βαργιάμης, `A Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Για ένα «ορόσημο» στη «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας, δηλαδή των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων,  έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στον χαιρετισμό του, σχολιάζοντας την επέτειο των 100 ετών. «Σιγά σιγά, ξεπερνώντας κομματικά δεδομένα και αγκυλώσεις, καταφέρνουμε να δώσουμε τον παλμό, τον ρυθμό και τον βηματισμό στη χειμαζόμενη μεσαία τάξη. Ξέρουμε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι φόροι και αυτό θα αποτελέσει την προτεραιότητα μας. Πλοηγός της ανάπτυξης μπορεί να είναι μόνο η μικρομεσαία ιδιωτική επιχείρηση» σημείωσε.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στη συγκυρία των επετειακών εκδηλώσεων, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. «Ο χρόνος που γίνονται τα 100χρονα φέτος, είναι πολύ κρίσιμος, γιατί η ΓΣΕΒΕΕ και οι άλλες αντίστοιχες οργανώσεις και φορείς, οφείλουν να σηκώσουν ακόμη περισσότερο τη «σημαία» της επιχειρηματικότητας και της ελεύθερης οικονομίας. Να δώσουν σε εκείνους που αρνούνται, να καταλάβουν επιτέλους ότι με τέτοια υπερφορολόγηση, με τέτοιες εισφορές που φτάνουν μέχρι και το 80%, καταστρέφοντας τελείως τον κύκλο εργασιών μιας επιχείρησης, με τέτοια γραφειοκρατία και τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με το τραπεζικό σύστημα και το κόστος ενέργειας, μεταξύ άλλων, δεν πρόκειται ποτέ η οικονομία μας να πάρει μπρος» είπε προσθέτοντας ότι διαχρονικά οι κυβερνήσεις, όπως η σημερινή «δεν ακούνε». «Εμείς στην περιφέρεια, όχι μόνο ακούμε αλλά και συνεργαζόμαστε μαζί σας και αυτό το αποδεικνύει και το γεγονός ότι για 5η χρονιά είμαστε η πρώτη περιφέρεια στην Ελλάδα σε απορρόφηση κοινοτικών πόρων» υπογράμμισε ο κ.Τζιτζικώστας.

«Το φορολογικό και το δικαστικό σύστημα, το μέγεθος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι μεταρρυθμίσεις και η αλλαγή της νοοτροπίας» είναι σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τα κυριότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χώρα μας. Τόνισε πως ο Δήμος δεν παράγει έργο, αλλά αυτό που κάνει είναι να «ανοίγει τις πόρτες» για να το παράγουν οι επαγγελματίες. «Μόνο αν αφήσουμε τις διαφορές μας στην άκρη και αγωνιστούμε όλοι μαζί, μπορούμε να έχουμε μέλλον» είπε ο κ.Μπουτάρης.

«Αφήσαμε ένα Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, χρήσιμο στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε από την πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία είχε λάβει πρόσκληση για να παραστεί στην εκδήλωση, ενώ ήταν ακόμη υφυπουργός. «Από εδώ και πέρα στρέφουμε την προσοχή μας στη μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική επιχειρηματικότητα αναδεικνύεται μέσα από τις γειτονιές. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τη γειτονιά να αναβιώσει πρόσθεσε, καλώντας τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ να συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας, προς αναζήτηση συνεργασιών στην περιοχή των Βαλκανίων.

«Πυρά» στους εκπροσώπους κομμάτων που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, «δείχνοντας» τον κ.Τριανταφυλλίδη και την κα.Νοτοπούλου, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού, δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου. «Πιστεύω δεν ήταν αυτός ο σκοπός όταν καλούσατε τους εκπροσώπους των κομμάτων,  να παρελάσουν από εδώ, να σας πούνε ωραίες ευχές και να πούνε εντάξει, να μακροημερεύσετε. Ιδίως όταν απευθύνεστε στο πολιτικό σύστημα, έχετε και πρέπει να έχετε άλλες απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη προς τα μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ.  «Αν δεν είμαστε ειλικρινείς και αν μέσα από κρίσιμες περιόδους δεν κοιταζόμαστε στα μάτια, δεν μιλάμε καθαρά, δεν αναγνωρίζουμε τις αιτίες και δεν μπαίνουμε στον κόπο να κάνουμε σοβαρές προτάσεις, τότε πραγματικά δεν είμαστε χρήσιμοι και θέλουμε απλά να είμαστε αρεστοί» τόνισε στον χαιρετισμό της, κάνοντας λόγο για ανάγκη μακροπρόθεσμης στρατηγικής, ιδίως στη φορολόγηση και στο δικαστικό επίπεδο, για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κώστας Παλούκης, ανέπτυξε εισήγηση με θέμα «Διατρέχοντας την εκατονταετή ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ» και ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής και Οικονομικής Ιστορίας του ΑΠΘ, Αλέξανδρος Δάγκας, εισήγηση με θέμα «Η ΓΣΕΒΕΕ μέσα στην Ελληνική ιστορία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σίμος Μπενσασσών, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός και Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης κ.α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21:0026/02

Έκκληση Μηταράκη: Οι δήμοι να φιλοξενήσουν από 1.000 πρόσφυγες Πολιτική

20:5026/02

Ζέρβας: Δεν είμαστε σε καμία καραντίνα (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά ,Υγεία

20:4226/02

Κοροναϊός: Σε εξέλιξη η απολύμανση στο δημαρχειο Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

20:4026/02

Αποσύρονται δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο – Χίο Κοινωνία

20:3026/02

Ένταση έξω από τη ΓΑΔΑ με χημικά και προσαγωγές (VIDEO) Κοινωνία

20:2026/02

Αντιπλημμυρικά έργα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία Κοινωνία

20:1026/02

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μουτζούρη αύριο στο Μαξίμου Πολιτική

20:0026/02

Θετικός ο ΟΟΣΑ για την πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Πολιτική

19:5026/02

Ιταλία: Ερευνώνται Amazon & Ebay για αισχροκέρδεια στις μάσκες Οικονομία

19:4726/02

Νύχτα κόλαση στη Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:4026/02

Η Ευρωπαϊκή Κίνηση Ελλάδας βράβευσε τον Παυλόπουλο Πολιτική

19:3626/02

Κοροναϊός: Αναζητούνται όσοι ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:3026/02

Καλαμάτα: Νεκρός 29χρονος από αναθυμιάσεις Κοινωνία

19:2026/02

Σύσκεψη Ζέρβα με αντιδημάρχους στο δημαρχείο για κοροναϊός Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

19:1026/02

Τροπολογία Σταϊκούρα για ληξιπρόθεσμες οφειλές συνταξιούχων Οικονομία ,Πολιτική

19:0026/02

Έκκληση Μητσοτάκη προς τους νησιώτες να πέσουν οι τόνοι Πολιτική

18:5726/02

Κοροναιός: Τι δήλωσε ο συνταξιδιώτης της 38χρονης ασθενούς (VIDEO) Θεσσαλονίκη

18:5026/02

Την Παρασκευή η κηδεία του Κώστα Βουτσά Ελλάδα

18:4026/02

Μία σύλληψη και 11 προσαγωγές στη Χίο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3026/02

Κοροναϊός: Πρώτο κρούσμα στη Βόρεια Μακεδονία Διεθνή

18:3026/02

Θεσσαλονίκη: Από το δημοτικό συμβούλιο πέρασε η 38χρονη με τον κορωναϊό Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Υγεία

18:2026/02

ΑΠΘ: Δεν αναστέλλονται τα μαθήματα λόγω κοροναϊού Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

18:1026/02

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η σύσκεψη για τον κορονοϊό (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Υγεία

18:1026/02

Eτοιμη η νέα πλατφόρμα για τις εισφορές Οικονομία

18:0026/02

ΠΝΠ: Τα μέτρα για τον κοροναϊό στην Ελλάδα Υγεία

17:5926/02

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κάρπαθο Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5026/02

Λέσβος: Αποχωρούν τα ΜΑΤ από την Καράβα – Τι λέει ο δήμαρχος Δυτ. Λέσβου Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

17:3426/02

Κορoνοϊός: Ανακαλούνται οι άδειες σε όλον τον τομέα Υγείας Υγεία

17:2626/02

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Στο έλεος του Θεού οι διμοιρίες της ΔΑΕΘ στη Μυτιλήνη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

17:2426/02

Κοροναϊός: Επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας η 38χρονη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:0226/02

Κορονοϊός: Αδειάζουν τα ράφια σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:4226/02

Ν. Μηταράκης: «Δημιουργούμε 20.000 νέες θέσεις φιλοξενίας στην ενδοχώρα» Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:2026/02

Χίος: Βίντεο από το «ντου» κατοίκων στο ξενοδοχείο που έμεναν αστυνομικοί Κοινωνία

16:1026/02

Χίος: Κάτοικοι εισέβαλαν σε ξενοδοχείο των ΜΑΤ Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0526/02

Κοροναϊος: Δύο νέα ύποπτα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:0026/02

Κοροναϊός: Ενισχύουν τα μέτρα προστασίας οι ευρωπαϊκές χώρες Διεθνή ,ΕΕ

16:0026/02

3ο ΣΔΕ Διαβατών: Ο Αντρέι, η ελευθερία & οι «τίμιοι_παράνομοι» Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:5026/02

Για τρίτη συνεχή ημέρα πτήση τουρκικών F-16 πάνω από ελληνικό νησί Ελλάδα

15:4026/02

Ανακοίνωση Δ. Παπαγγελόπουλου για μήνυση Σ. Μιωνή Ελλάδα ,Πολιτική

15:3226/02

Νέα καταδίκη του ψευτομουφτή Ξάνθης για αντιποίηση αρχής Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:3026/02

ΠΚΜ: Πρόσκληση προς επιχειρήσεις για τη FRESKON Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

15:2026/02

Κινητοποίηση φοιτητών του ΠΑΜΑΚ κατά εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

15:1526/02

Κοροναϊός: Ύποπτο κρούσμα στην Κέρκυρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

15:0626/02

Προφυλακιστέοι οι τρείς αδελφοί για τη δολοφονία του 45χρονου Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:0026/02

Κ. Μακεδονία: Αγαπημένος προορισμός για οδικό τουρισμό Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Τουρισμός

14:4926/02

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Ο Κ. Βουτσάς ήταν ένας δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ελλάδα ,Πολιτισμός

14:0826/02

Μυτιλήνη: Οργή και εντάσεις δίχως τέλος στην Καράβα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:0226/02

Τα παράπονα στον… συμπαραστάτη Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:0126/02

Ο Κικίλιας στη Θεσσαλονίκη για τον κοροναϊό Ελλάδα ,Πολιτική ,Υγεία

14:0026/02

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατος επιδειξίας παρενόχλησε γυναίκα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:5126/02

«Συλλυπητήρια» ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Βουτσά Ελλάδα

13:4626/02

Στάσεις εργασίας από τους εργαζομένους στην Εγνατία Οδό ΑΕ Επιχειρήσεις

13:4026/02

Μιωνής σε προανακριτική: «Όλα όσα έζησα ήταν σαν ταινία τρόμου» Ελλάδα ,Πολιτική

13:3026/02

Κοροναϊός: Δεύτερος νεκρός στη Γαλλία Διεθνή ,Υγεία

13:2026/02

Κοροναϊός: Αρνητικός ο ασθενής που νοσηλεύεται στο Αττικόν Ελλάδα ,Υγεία

13:1126/02

Κοινές Δηλώσεις Μητσοτάκη – Μπορισόφ Ελλάδα

13:1026/02

Στοίχημα Champions League: Σκοράρουν εκατέρωθεν! Αθλητισμός

13:0826/02

Κοροναϊός: Πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

13:0326/02

Μηταράκης: Τα 4 fake news που ξεσηκώνουν τους νησιώτες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

13:0026/02

Μουσικές «γέμισε» το 63ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσ/νίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:5026/02

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Πέλλα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4426/02

ΟΑΣΘ: Πώς θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια ενόψει Κ. Δευτέρας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3226/02

Η ανάρτηση Ζέρβα για τον Κ. Βουτσά Ελλάδα ,Πολιτισμός

12:3026/02

Κιλκίς: Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2226/02

Η Minnie… βρήκε τα ναρκωτικά στο πορτμπαγκάζ (ΒΙΝΤΕΟ) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1326/02

Προγνωστικά με κάρτες στο 2.37 και σκόρερ ως 5.50! Αθλητισμός

12:0026/02

Πώς αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:5026/02

Χρόνοι που αναγνωρίζονται ως διανυόμενοι στα ΒΑΕ Κοινωνία με τον Γ.Σωπασή

11:4026/02

Θεσ/νίκη: «Δαγκάνες» για παρκάρισμα σε ράμπες-πεζόδρομους Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

11:2926/02

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Πολιτική

11:1326/02

Βόλος: Πέθανε 11χρονο παιδί- Νοσηλευόταν με πυρετό Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5026/02

Λέσβος «ώρα μηδέν»: Έρημο το νησί λόγω γενικής απεργίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

10:3426/02

Γεωργιάδης: Στην Ελλάδα πλέον ανοίγεις επιχείρηση σε 6 λεπτά! Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

10:1226/02

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 5.000 πτυχιούχους ανέργους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

09:5326/02

Φωτιάδης: Το 2020 να αποτελέσει ορόσημο για ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

09:4326/02

Το «αντίο« της Αλίκης Κατσαβού στον Κώστα Βουτσά Ελλάδα ,Πολιτισμός

09:3026/02

Κοροναϊός: 52 νέοι θάνατοι στην ηπειρωτική Κίνα Διεθνή

09:2026/02

Χατζηθεοδοσίου για «κόκκινα δάνεια»: Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε λήψη μέ... Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

09:1126/02

Τι έγραψε ο πρωθυπουργός για τον Κώστα Βουτσά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

09:1026/02

Μητσοτάκης: Στην Αλεξανδρούπολη για συμφωνίες με Βουλγαρία Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

09:0026/02

Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε το σπίτι του σε «ζούγκλα», με χιλιάδες ψάρια και φυτά (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

08:5026/02

Εξιχνίαση κλοπών στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4026/02

Τι έγραψε ο Β. Κικίλιας για τον Κώστα Βουτσά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

08:3026/02

Το κόκκινο σκαθάρι ίσως αφάνισε τα μισά φοινικόδεντρα στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αγροτικά ,Ελλάδα ,Περιβάλλον

08:2326/02

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

08:1126/02

Θεσ/νίκη: Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:5026/02

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες συντήρησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4026/02

Αρέθουσα: Φωτιά σε λέβητα σπιτιού στη Λίμνη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3026/02

Ένα business boutique hotel στο παλιό «Didacta» Θέματα GR Times ,Σημαντικά ,Τουρισμός

07:2226/02

Έσπασε αγωγός νερού στην Άνω Πόλη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:2026/02

Κοροναϊός: Πρώτο κρούσμα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη Διεθνή ,ΕΕ

07:1026/02

Πολύωρη διακοπή ρεύματος στις Συκιές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

07:0126/02

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

07:0026/02

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη Κοινωνία ,Σημαντικά

06:0026/02

ΓΣΕΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές – Τα αποτελέσματα Πολιτική

05:3026/02

ΠΚΜ: Επιτυχημένη η ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου παχέος εντέρου Θεσσαλονίκη ,Υγεία

05:0026/02

Η κωμωδία «Σουτζούκ Λουκούμ» στο θέατρο Άρατος Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

04:3026/02

H Αρχή του Αρχιμήδη στο θέατρο Αυλαία Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ