Στη μείωση της ανεργίας που καταγράφει χαμηλό 12ετίας αναφέρεται με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.
Όπως, μεταξύ άλλων, τονίζει ο κ. Χατζηδάκης, η ανεργία μειώθηκε κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα επίπεδα που βρισκόταν στο τέλος της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η πραγματικότητα τούς εκδικείται!», αναφέρει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, τονίζει εμμέσως πλην σαφώς, πως η μείωση του αριθμού των ανέργων κατά 300.000 άτομα οφείλεται στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. «Δεν έτυχε, πέτυχε», λέει χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας το γνωστό σλόγκαν.
Η ανάρτηση
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο facebook ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει:
«11,4% η ανεργία τον Ιούλιο (Eurostat). Χαμηλό 12ετίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάς την άφησε 17,3%. Σχεδόν 6 μονάδες κάτω! Μειώθηκαν οι άνεργοι κατά 300.000. Δεν έτυχε, πέτυχε. Εξακολουθεί άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ να μας θεωρεί πολέμιους των εργαζομένων και των ανέργων; Η πραγματικότητα τούς εκδικείται!
Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο facebook:
Στη μείωση της ανεργίας αναφέρθηκε το πρωί από τις Σέρρες και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
(Φωτογραφία αρχείου)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μητσοτάκης από Σέρρες: Μειώσαμε την ανεργία και δημιουργήθηκαν καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας
Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Τι θα γίνει με την περιουσία του-Το σπίτι στον Διόνυσο και τα 60 αυτοκίνητα
Θρηνεί η Λάρισα για την 19χρονη Θάλεια-Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» (ΦΩΤΟ-VIDEO)