Ελληνογερμανικό – Eλληνοιταλικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης: 5 εκδηλώσεις στη Β. Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικού κλάδου

Ελληνογερμανικό – Eλληνοιταλικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης: 5 εκδηλώσεις στη Β. Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικού κλάδου

Σειρά 5 εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Export Support Working Groups», επιδοτούμενες από το έργο “Go International” με ακρώνυμο GoInt, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε ισάριθμες πόλεις της Βορείου Ελλάδας, με στόχο την ενημέρωση και στήριξη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα με προσανατολισμό στις διεθνείς εξαγωγές.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνοιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εταίροι του έργου Go International, ειδικοί της αγοράς θα παρουσιάσουν θέματα – κλειδιά για επιτυχημένες εξαγωγές, συνομιλώντας άμεσα με τους συμμετέχοντες και παρουσιάζοντας πρακτικά παραδείγματα.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις πρόκειται να λάβουν χώρα, η πρώτη 15 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Έβρου, η δεύτερη στις 16 Μαρτίου στην Κομοτηνή και θα φιλοξενηθεί από το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, η τρίτη στις 22 Μαρτίου στη Δράμα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Δράμας, ενώ πληροφορίες για τις άλλες δύο εκδηλώσεις, στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει δια ζώσης στις προαναφερθείς πόλεις. Επίσης δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης live streaming, σε περίπτωση κωλύματος όπως και για κάθε ενδιαφερόμενο εκτός των περιοχών αυτών. Περισσότερες πληροφορίες για τo GoInt Project και τις ανωτέρω εκδηλώσεις μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος βρει στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και ειδικότερα στο ακόλουθο Link:

https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/plirofories-ekdilosis/export-support-working-groups

Το συνολικό σχέδιο δράσεων του έργου GoInt περιλαμβάνει επίσης σειρά σεμιναρίων/ εργαστήρια υποστήριξης των εξαγωγών για τις επιχειρήσεις, την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού εργαλείου που θα υποστηρίξει το σύνολο των δράσεων, επιχειρηματικές αποστολές επιχειρήσεων στο Βιετνάμ και το Ισραήλ καθώς και τη διοργάνωση ενός Περιπτέρου με εκθέτες από Ελλάδα και Βουλγαρία μέσω του έργου GoInt σε έκθεση τροφίμων στο Βιετνάμ.

Όλες οι παραπάνω δράσεις καλύπτονται από την επιδότηση του έργου GoInt και του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», στοχεύοντας στη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Μεταπτυχιακό Διοίκησης του ΕΚΠΑ

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή,

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο «Το Green Deal στο επίκεντρο των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων»

Σε συζήτηση για τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις θα συμμετάσχει σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Πρώτο webinar, της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων, για επενδύσεις και απασχόληση

Πάρτι στην κοπή πίτας του ΕΒΕΘ και του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου

Συνεργασία Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου και Cisco

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top