Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ξεκίνησε το 3ο δίμηνο Βαρόμετρο της Οικονομίας της Χαλκιδικής

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ξεκίνησε το 3ο δίμηνο Βαρόμετρο της Οικονομίας της Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προχωρά στην εκπόνηση του τρίτου Βαρόμετρου Οικονομικής Συγκυρίας, για το διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις σας για μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων, αλλά και θεμάτων που αφορούν στην πορεία των επιχειρήσεων σας.

Το Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας, που εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2022, αποτελεί μια ηλεκτρονική δίμηνη έρευνα, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε.

Μέσω ενός link που θα λαμβάνετε με το newsletter του Επιμελητηρίου αλλά και με την εβδομαδιαία ενημέρωση θα έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σε ερωτήσεις που αφορούν την επικαιρότητα, αλλά και την πορεία της επιχείρησης σας.

Το link της έρευνας θα βρίσκεται αναρτημένο και σε ειδικό banner του ιστότοπου του Επιμελητηρίου (www.epihal.gr). Το βαρόμετρο, θα πραγματοποιείται κάθε δίμηνο και τα αποτελέσματα του θα ανακοινώνονται μέσω δελτίων Τύπου.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να δηλώνετε στο τέλος της έρευνας το e-mail σας, ώστε να σας αποστέλλονται προσωπικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Η συμμετοχή σας αν και προαιρετική είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Ακολουθεί το link της έρευνας, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε : https://ee.kobotoolbox.org/single/4cde5dfbe9830f6c2eed2b2c45a56548

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Β. Κικίλιας: Ξεπέρασαν συνολικά τις 3,4 εκατ. οι αεροπορικές αφίξεις τον Ιούνιο

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών-Ανήλικος ο ένας συλληφθέντας

Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης, Σταύρος Ψυχάρης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top