Εθιμοτυπική συνάντηση του Ηλία Χατζηχριστοδούλου με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας

Εθιμοτυπική συνάντηση του Ηλία Χατζηχριστοδούλου με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Είναι ευχάριστη έκπληξη να συζητάς με παλιούς επαγγελματίες και μέσα από την πείρα τους να σου προτείνουν τρόπους για την ανάπτυξη του τόπου μας και να βλέπεις την όρεξή τους για μάθηση και εκσυγχρονισμό».

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καζαντζίδης, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μπεκιαρόπουλος και η ταμίας Περιστέρα Γιαννακοπούλου.

Τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον κ. Η. Χατζηχριστοδούλου για τη γενικότερη υποστήριξη και συμπαράσταση που παρέχει το Επιμελητήριο στην Ένωση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των συνταξιούχων ως απόρροια της γενικότερης οικονομικής και πολιτικής κατάστασης της χώρας καθώς και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, αλλά και τρόποι ανάπτυξης και αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πιερίας. Τα μέλη της Ένωσης ζήτησαν από τον πρόεδρο την αρωγή του Επιμελητηρίου για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων εκμάθησης Η/Υ για να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες τα μέλη τους, καθώς και τη χορήγηση ενός Η/Υ για τις ανάγκες του γραφείου της Ένωσης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην συμβολή των συνταξιούχων εμπόρων που ως επιχειρηματίες κατά το παρελθόν καθόρισαν την πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη αυτού του τόπου και συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ευχάριστη έκπληξη να συζητάς με παλιούς επαγγελματίες και μέσα από την πείρα τους να σου προτείνουν τρόπους για την ανάπτυξη του τόπου μας και να βλέπεις την όρεξή τους για μάθηση και εκσυγχρονισμό». Φυσικά αποδέχτηκε με χαρά την πραγματοποίηση των αιτημάτων τους.

Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους, στο οποίο το Επιμελητήριο θα στέκεται αρωγός στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top