Σεμινάριο για την ψηφιοποίηση των τελωνειακών διαδικασιών

Σεμινάριο για την ψηφιοποίηση των τελωνειακών διαδικασιών

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Τελωνειακές Διαδικασίες – Ψηφιοποίηση και νομοθετικός εκσυγχρονισμός» διοργανώνει, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 15:30-17:00, η Επιτροπή Μελών Logistics του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας, η οποία εντάσσεται σε σειρά από Webinars και με άλλες θεματικές ενότητες, είναι να εξασφαλίσει στα μέλη του φορέα, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ολοκληρωμένη πληροφόρηση και ενημέρωση γύρω από τελωνειακά θέματα, όπως η διαχείριση εγγράφων, η τήρηση πρωτοκόλλων και διαδικασιών, η διενέργεια ελέγχων και το ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των τελωνείων.

Στο πλαίσιο του Webinar θα τοποθετηθεί με κεντρική ομιλία ο κ. Άγγελος Λυμπέρης, Προϊστάμενος Διευθυντής Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων & Παραβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ε.Φ.Κ. της ΑΑΔΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Στάμνος, Πρόεδρος της Επιτροπής Μελών Logistics του Eλληνογερμανικού Επιμελητηρίου (Goldair Cargo ΑΕ).

Των τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ χωρίς κόστος συμμετοχής. Σημειώνεται ότι το Webinar θα μαγνητοσκοπηθεί και η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 64 19 023 ή μέσω E-Mail: [email protected].

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top