Επιμελητήριο Πιερίας: Εκδήλωση ΚΕΕΕ -ΔΙΜΕΑ για παραοικονομία και παρεμπόριο

Επιμελητήριο Πιερίας: Εκδήλωση ΚΕΕΕ -ΔΙΜΕΑ για παραοικονομία και παρεμπόριο

Η πάταξη της παραοικονομίας και του παρεμπορίου θα βρεθεί στο επίκεντρο της ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου με σκοπό «την ανάδειξη της τεράστιας μάστιγας του παρεμπορίου και της παραοικονομίας  η οποία πλήττει την ελληνική οικονομία, το νόμιμο εμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό».

Τη ΔΙΜΕΑ θα εκπροσωπήσουν ο διοικητής της, Χαράλαμπος Μελισσινός και ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Σπυρίδων Περιστέρης.

«Στόχος μας είναι να γίνει κατανοητό, ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε την οικονομική αιμορραγία που προκαλούν τα λαθραία και παραποιημένα προϊόντα, τόσο στην υγιή Επιχειρηματικότητα όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο», τονίζουν στη σχετική πρόσκληση ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και της Θεματικής Επιτροπής Παραοικονομίας και Παρεμπορίου της ΚΕΕΕ, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Η έναρξη της κοινής αυτής προσπάθειας θα επισφραγισθεί στο τέλος της εκδήλωσης με την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, μεταξύ της ΚΕΕΕ και της ΔΙΜΕΑ, υπεύθυνης για τον έλεγχο και την πάταξη της παραοικονομίας και του παρεμπορίου, ανά την ελληνική επικράτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδ. Γεωργιάδης: Μέσα στην εβδομάδα τα πρόστιμα σε πρατήρια καύσιμων για αισχροκέρδεια

Λέων για Πάτρα: Η εκταφή της Τζωρτζίνας θα βοηθήσει να ερευνηθούν ενδιάμεσα επεισόδια

ΟΛΘ: Ψηφιακά ραντεβού για τα φορτηγά – Τέλος στις καθυστερήσεις

Θεσσαλονίκη: Από 10 Ιουνίου η σύνδεση με Σποράδες

Γερμανία: Προβάδισμα για το CDU στις εκλογές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top