Ακτή Ντοβίλ: Θαλάττης γεύσις την Παρασκευή (4/3)

Ακτή Ντοβίλ: Θαλάττης γεύσις την Παρασκευή (4/3)

Στην ιστορική τοποθεσία της Ακτής Ντοβίλ, στο Καραμπουρνάκι στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ένας νέος γαστρονομικός προορισμός, το ομώνυμο εστιατόριο Ντοβίλ, ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλους τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών.

Ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, στην άκρη της θάλασσας, οι απαιτητικοί ψαροφάγοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, από την Παρασκευή 4 Μαρτίου , μοναδικές comfort food προτάσεις μιας απόλυτης seafood φιλοσοφίας.

Το menu, το οποίο το υπογράφει ο chef, Παναγιώτης Δεληθανάσης, είναι βασισμένο σε αγνά, φρέσκα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και κυρίως από τη Χαλκιδική. Τον πλήρως ενημερωμένο κατάλογο έρχονται να απογειώσουν οι περισσότερες από 100 ετικέτες κρασιών αλλά και η μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων, που θα εξιτάρουν όλους τους wine lovers -κι όχι μόνο.

Το ειδυλλιακό σκηνικό, το οποίο θα σας «ταξιδέψει» μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, ολοκληρώνεται με τον neutral διάκοσμο, στις αποχρώσεις της άμμου αλλά και της θάλασσας. Το άρτια εκπαιδευμένο και παράλληλα χαλαρό προσωπικό του είναι έτοιμο να υποδεχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μικρούς και μεγάλους.

Έχοντας ως βασική αρχή την αστική κουζίνα αλλά πάντοτε με μία πιο σύγχρονη ματιά ο chef έχει δημιουργήσει μια σειρά από tailored-made πιάτα που αναδεικνύουν τις ατόφιες ελληνικές γεύσεις, συστήνοντάς τες με ένα νέο, μοντέρνο twist. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να το επισκεφθείτε και να είστε σίγουροι πως… μια δοκιμή θα σας πείσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ. Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με τον Σίσι για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου

Δυτική Μακεδονία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Θεσσαλονίκη: Μείωση ποινών σε Β. Παπαγεωργόπουλο και Μ. Λεμούσια για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top