Άνοιξαν οι κρατήσεις για την Anuga 2021

Άνοιξαν οι κρατήσεις για την Anuga 2021

Από 9 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2021, το Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας θα ανοίξει τις πύλες του για τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2021, για την οποία ήδη άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Η περίοδος πρόωρης κράτησης είναι μέχρι 30.09.2020.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την ποικιλομορφία της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε 10 ειδικές εκθέσεις, που λαμβάνουν χώρα κάτω από τη στέγη της Anuga: Fine Food, Frozen Food, Meat, Chilled & Fresh Food, Dairy, Bread & Bakery, Drinks, Organics, Hot Beverages και Culinary Concepts. Η Κολωνία θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά το σημείο συνάντησης των κορυφαίων του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ενδιαφέρον των ελληνικών εταιρειών, προκειμένου να συμμετάσχουν ως εκθέτες στην Anuga, αναμένεται και πάλι μεγάλο. Στην περασμένη έκθεση του 2019 η Ελλάδα πραγματοποίησε την ισχυρότερη, ιστορικά, συμμετοχή της με 286 εκθέτες και εκθεσιακή επιφάνεια, που ξεπέρασε τα 6.300 τ.μ. Τα παραπάνω στοιχεία κατατάσσουν τη χώρα στην κορυφαία πεντάδα των χωρών που συμμετέχουν.

Όπως όλες οι διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, έτσι και η Anuga θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην μετά-κορωνοϊού εποχή, παρουσιάζοντας λύσεις και τάσεις για ένα επιτυχημένο μέλλον στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η παραγωγή, η εφοδιαστική αλυσίδα, οι πωλήσεις και οι επικοινωνίες θα αλλάζουν με ταχύτερους ρυθμούς. Η δικτύωση, η επανενεργοποίηση των εμπορικών σχέσεων και η δημιουργία νέων επιχειρήσεων θα γίνει πιο σημαντική από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail:[email protected] ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.anuga.com.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ