«Χρυσή» η συνεργασία της Dataways, HPE Aruba & Διαμαντής Μασούτης ΑΕ στα Impact Bite Awards 2022

«Χρυσή» η συνεργασία της Dataways, HPE Aruba & Διαμαντής Μασούτης ΑΕ στα Impact Bite Awards 2022

Το χρυσό βραβείο κέρδισε στα φετινά Impact BITE Awards η Dataways και η HPE Aruba για την υλοποίηση δυναμικής κεντρικοποιημένης διαχείρισης του δικτύου των καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με την state-of-the-art SD-WAN λύση Aruba EdgeConnect Enterprise (Silver Peak).

Το έργο υλοποιήθηκε από την ομάδα της Dataways σε συνεργασία με την ομάδα της HPE Aruba Ελλάδας & Κύπρου και είχε ως στόχο να επιτύχει την απρόσκοπτη και αποτελεσματική διαχείριση όλων των συνδέσεων που παρέχουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι σε ένα σύνολο 430 καταστημάτων λιανικής, χονδρικής, Cash & Carry και κέντρων αποθήκευσης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε όλη την Ελλάδα.

Ο CEO της Dataways κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Gold Award στα φετινά Impact BITE Awards 2022 είναι τιμή για την εταιρία μας. Η επιτυχία της υλοποίησης και του έργου σαν σύνολο βασίζεται σε τρία σημαντικά μέρη, έναν ξεκάθαρο πελάτη σε στόχους και σχεδιασμό όπως η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., έναν ικανότατο τεχνολογικό συνεργάτη όπως η Dataways, ο οποίος έφερε αποτέλεσμα στην βέλτιστη υλοποίηση και έναν στιβαρό και ικανό κατασκευαστή όπως η HPE, ο οποίος βοήθησε να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα βρέθηκε στο δρόμο μας. Ευχαριστούμε του πάντες που εργάσθηκαν για να παραδώσουν έναν έργο με ξεκάθαρο win-win αποτέλεσμα για όλους.»

Η εταιρεία Dataways με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί εδώ και 22 χρόνια κορυφαίο και αξιόπιστο συνεργάτη προσφέροντας υψηλού επιπέδου, σύγχρονες και βραβευμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφοριών.

Η επιμονή στην τεχνολογική αρτιότητα, η ικανότητα υλοποίησης αυξημένης δυσκολίας έργων και η συνεχής επένδυση στη γνωσιακή ανάπτυξη των ανθρώπων της εταιρίας, είχε ως αποτέλεσμα η DATAWAS να κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό από τις μεγαλύτερες, παγκoσμίου επιπέδου εταιρίες IT & Software με τις οποίες μάλιστα διατηρεί διευρυμένη συνεργασία. (Cisco Premier Partner, Veeam Cloud Service Provider & Silver Partner, NetApp Gold Partner, VMware Partner, DELL Partner, HPE Partner).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurobank: Περιοδεία της Διοίκησης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Ουκρανία: Ενίσχυση υπόσχεται στον Ζελένσκι ο Μακρόν

Στους Μπερνάνκι, Ντάιαμοντ και Ντίμπβιγκ το Νόμπελ Οικονομίας 2022

Η ΕΕ δηλώνει “σοκαρισμένη” από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top