Δωρεά Μασούτη μέσω ΕΣΠΕΕΘ για το 424 ΓΣΝΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δωρεά Μασούτη μέσω ΕΣΠΕΕΘ για το 424 ΓΣΝΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ένα στρατιωτικό φορτηγό γέμισε με το υγειονομικό υλικό που προσέφερε η εταιρία Μασούτης ΑΕ ανταποκρινόμενη στη έκκληση που απηύθυνε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΕΘ) προς τους επιχειρηματίες της πόλης προκειμένου να συμβάλουν στην κάλυψη των  αυξημένων αναγκών τόσο του 424 ΓΣΝΕ όσο και των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής.

Το υλικό, αντισηπτικά μαντηλάκια και τζελ, καθώς και χειρουργικές μάσκες, παρέλαβε σήμερα από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας, αντιπροσωπεία της ΕΣΠΕΕΘ -αποτελούμενη από τον πρόεδρό της, Αθανάσιο Σαρρή, τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Στάικο και τον ταμία, Στέργιο Όρκα, ενώ παρόντες ήταν και δύο αντιπρόσωποι της ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών), ο Αναστάσιος Τρόκος και ο Ιωάννης Κοντούλης.

«Είναι μια σημαντική προσφορά που έρχεται να καλύψει μέρος των τεράστιων αναγκών σε μάσκες και αντισηπτικά για το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως που είναι στην πρώτη γραμμή της ”μάχης” για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού», δήλωσε ο GRTimes.gr ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΘ, Αθανάσιος Σαρρής ο οποίος πριν από λίγες μέρες μιλώντας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα, στον Real Fm 107,1, είχε απευθύνει έκκληση προς τις επιχειρήσεις να διαθέσουν υγειονομικό υλικό τόσο για το 424 ΓΣΝΕ όσο και για τις στρατιωτικές μονάδες.

«Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και άλλες επιχειρήσεις», πρόσθεσε ο κ. Σαρρής επισημαίνοντας πως το υγειονομικό υλικό που παραλήφθηκε σήμερα ήδη παραδόθηκε στο 424 ΓΣΝΕ.

Ο κ. Σαρρής επέδωσε στην εκπρόσωπο εταιρίας Μασούτης ΑΕ τιμητική πλακέτα για την προσφορά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ακόμη μια εταιρία έχει προχωρήσει σε δωρεά 10.000 χειρουργικών μασκών οι οποίες θα διατεθούν σε στρατόπεδα της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr:

 

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top