ΕΕΑ: Παράδοση υγειονομικού υλικού σε Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ΕΚΠΑ

ΕΕΑ: Παράδοση υγειονομικού υλικού σε Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ΕΚΠΑ

Το ΕΕΑ συνεχίζοντας τις δράσεις του για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας της δημόσιας υγείας και της στήριξης της κοινωνίας, παραχώρησε δωρεάν υγειονομικό υλικό σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Έτσι, μετά το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. παρέδωσε τις προηγούμενες μέρες φιάλες αντισηπτικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) για την προστασία από τον κορωνοϊό, του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού και των φοιτητών.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος στις συζητήσεις που είχαν με τους Πρυτάνεις των Ιδρυμάτων, τον κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τον κ. Αθανάσιο Δημόπουλο από το ΕΚΠΑ, υπογράμμισαν την πρόθεση του Ε.Ε.Α. να στηρίξει τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας καθώς –όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συζήτησης- φορείς όπως τα Επιμελητήρια πρέπει να είναι σε αγαστή συνεργασία με τους χώρους εκπαίδευσης της νέας γενιάς, όπως είναι τα Πανεπιστήμια.

Ο λόγος είναι γιατί μπορεί να υπάρξει ευρύτερες συνέργειες μεταξύ Ε.Ε.Α. και Πανεπιστημίων και σε προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης αλλά και για προωθούνται ταχύτερα προς την αγορά εργασίας απόφοιτοι των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που έχουν σπουδάσει ειδικότητες που έχει ανάγκη η αγορά.

Αυτό που συμφωνήθηκε με τους Πρυτάνεις και των δύο Πανεπιστημίων είναι να εξεταστούν άμεσα οι προϋποθέσεις για πιθανά πεδία συνεργασίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ