Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021»

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021»

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού οι οποίες διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς και να τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα διοργανώνει εκδήλωση απονομής βραβείων επιχειρηματικότητας αφιερωμένη σε αυτούς που ξεχώρισαν.

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς θα διοργανώσει τον Σεπτέμβριο τα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021». Στόχος είναι η ανάδειξη των επιχειρήσεων, αλλά και η προβολή της εξέλιξής τους με νέες τακτικές.

Τα βραβεία θα αναδεικνύουν την ικανότητα, την ποιότητα και την υπευθυνότητα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν μόνο επιχειρηματικές επιτυχίες, αλλά και επιβραβεύσεις ανθρώπων, αντιλήψεων, αξιών.

Κύριος στόχος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής είναι να διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, να θέσουν φιλόδοξους στόχους και να επενδύσουν σε αξίες σύμφωνα με το Επιμελητήριο.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021»:

στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων :

1) Βραβείο Καινοτομίας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Έρευνας

2) Βραβείο Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης

3) Βραβείο Μακροβιότερης Επιχείρησης

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και του οικονομικού τους μεγέθους.

Θα δοθούν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) βραβεία. Κάθε επιχείρηση κατά την υποβολή της αίτησής της, επιλέγει μόνο μία από τις τρεις κατηγορίες βραβείων και μπορεί να υποβάλλει μόνο μία αίτηση, σε ένα κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία.

Από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (μεταποιητικό, υπηρεσιών, εμπορικό, τουριστικό) θα βραβευθούν δύο (2) επιχειρήσεις, ανάλογα με το μέγεθός τους και τον αριθμό των εργαζομένων (μικρή και μεγάλη).

-Μια επιχείρηση που απασχολεί έως και 5 εργαζόμενους με τζίρο έως και διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000,00€) θεωρείται μικρή,

-Μια επιχείρηση που απασχολεί από 6 και πάνω εργαζομένους με τζίρο πάνω από διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000,00€) θεωρείται μεγάλη.

Τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Τα αποτελέσματα θα προκύπτουν από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητηθούν, αφορούν τις χρονιές 2017, 2018, 2019.

Αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητάς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται μέχρι την Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021.

Η αίτηση υποψηφιότητας, η υπεύθυνη δήλωση, το έντυπο ενημέρωσης και συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα και το πιστοποιητικό εγγραφής Επιμελητηρίου μαζί με όλα τα αποδεικτικά τεκμήρια και ό,τι συνοδευτικό υλικό υποστηρίζει την υποψηφιότητα της επιχείρησης, υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], χωρίς να απαιτείται κατάθεση φυσικού φακέλου.

Τα φύλλα αξιολόγησης από την επιτροπή, θα αποσταλούν στους υποψηφίους μετά την αξιολόγησή τους και την ολοκλήρωση της βράβευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου 2371024200, 2371024300, υπεύθυνος κος Μήντος Δημήτρης.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ