Επίσκεψη Ι. Χατζηθεοδοσίου και Γ. Καββαθά στην Αρχαία Κόρινθο (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Ι. Χατζηθεοδοσίου και Γ. Καββαθά στην Αρχαία Κόρινθο (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου (Σ.Ε.Α.Κ.) στα πλαίσια γνωριμιών του με θεσμικούς φορείς του επαγγελματικού κλάδου και στην προσπάθεια του να συμβάλει θετικά στην ανάδειξη και τουριστική προβολή της αρχαίας Κορίνθου στον εσωτερικό τουρισμό, υποδέχτηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στην αρχαία Κόρινθο δύο σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας:

τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας ( Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γεώργιο Καββαθά.

Τους δύο Προέδρους συνόδευε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ( Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Νικόλαος Κουγιουμτζής.

Ο Σύλλογος υποδέχτηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους του στην Αρχαία Κόρινθο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και στην συνέχεια ακολούθησε η ξενάγηση τους στο αρχαιολογικό μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Παπαμιχαήλ πρόσφερε στους καλεσμένους αναμνηστικά δώρα με τοπικό χαρακτήρα.

Το ένα ήταν ένα αντίγραφο του αρχαίου ναού του Απόλλωνα , το δεύτερο ένα βιβλίο με τίτλο ” Αρχαία Κορινθία – Από τους προϊστορικούς χρόνους έως το τέλος της αρχαιότητας ” Επιστημονικής επιμέλειας κ. Κωνσταντίνου Κίσσα – εκδόσεις Φοίνικα με την ιστορία της περιοχής και ένα τοπικό προϊόν (Οξύμελι)

Ο Σύλλογος μετά το τέλος της ξενάγησης και της επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο , προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων του , παρέθεσε επίσημο γεύμα με θαλασσινά σε γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Ο Σύλλογος την απόλυτη ικανοποίηση του τόσο για την επιτυχία της επίσκεψης όσο και για τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι προσκεκλημένοι του από την επίσημη επίσκεψη τους στην Αρχαία Κόρινθο.

Παράλληλα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και το προσωπικό του αρχαιολογικού μουσείου.

Κατά την επίσκεψη των καλεσμένων του Συλλόγου ,τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται στα πλαίσια του περιορισμού της νόσου του Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

H EΣΕΕ στηρίζει έμπρακτα την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης απευθύνεται σε άλλο λαό, άλλη χώρα, άλλη κοινωνία

Δ. Αριστοτέλη: Έναρξη εργασιών για 5+1 παιδικές χαρές

Σαββόπουλος: 9 ιδιώτες γιατροί στο ΑΧΕΠΑ μέσω επίταξης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ